George iz Downton Abbeyja je princu Georgeu izročil vlakec. Foto: Reuters
George iz Downton Abbeyja je princu Georgeu izročil vlakec. Foto: Reuters
Dan pred obiskom serije Downton Abbey je vojvodinja obiskala umetniško galerijo. Foto: Reuters

Žena britanskega princa Williama je znana kot velika oboževalka serije, tako da ji je bil današnji obisk v veliko zadovoljstvo in veselje.

Catherine se je poleg srečanja z ekipo iz serije - pisateljem in ustvarjalcem Julianom Fellowsom, pa z igralko Michelle Dockery, ki v seriji nastopa kot Mary Crawley, Robert James Collier nastopa v vlogi butlerja Thomasa Barrowa in preostalimi razveselila tudi tega, da je v družbi izvršne producentke Liz Trubridge lahko pokukala v zakulisje serije, spoznala se je z vsemi, ki sodelujejo pri seriji, ne le z igralci - s frizerji, oblikovalci, snemalci, producenti ...

Catherine je od mladega igralca Zaca Barkerja, ki nastopa v vlogi Maryjinega sina Georgea (v tej vlogi nastopa tudi njegov brat dvojček Oliver Barker), prejela leseni vlak, ki ga mora izročiti svojemu sinčku princu Georgeu. Fotografijo, ko malček Catherine izroča vlakec, je na Twitterju objavila tudi Kensingtonska palača.

Oboževalci britanskega dvora in serije so ob srečanju spomnili na še eno zanimivost, da so leta 2013 dobili dva velika Georgea - Catherine in William sta 22. julija 2013 svetu sporočila, da se je rodil njun prvorojenec, ki sta mu nadela ime George Alexander Louis, štiri mesece prej pa so ustvarjalci serije Downton Abbey sporočili, da bosta Mary in Matthew Crawley sina v seriji poimenovala George.

Vojvodinja, ki je na srečanju zablestela v plašču kremaste barve znamke JoJo, je v osmem mesecu nosečnosti, z dvora pa so sporočili, da bo 17. marca še zadnjič opravljala dolžnosti - udeležila se bo slavja v čast sv. Patriku, zavetniku Irske.

Fotoutrinke s Katinega gostovanja v seriji Downton Abbey si lahko pogledate spodaj.