Gwyneth Paltrow ima novega spremljevalca. Foto: EPA
Gwyneth Paltrow ima novega spremljevalca. Foto: EPA

Igralka se je v novo romanco zapletla julija, le štiri mesece po tem, ko je svet obšla novica, da se po več kot 10 letih zakona ločuje od pevca skupine Coldplay Chrisa Martina.

Novopečena zaljubljenca se nič več ne skrivata, ameriški US Weekly piše, da so 41-letno igralko z dve leti starejšim producentom in režiserjem ujeli med večerjo v Los Angelesu, konec julija pa sta si privoščila še romantični oddih v Utahu.

Paltrowova je nastopila v petih epizodah priljubljene serije Glee leta 2010, že med snemanjem pa naj bi se zvezdnika odlično ujela.

Paltrowova in Martin sta pred meseci z žalostjo sporočila, da se ločujeta. "Že več kot eno leto sva se močno trudila - nekaj časa pod isto streho, pa tudi ločeno - rešiti, kar je med nama, a sva se na koncu odločila, da se, čeprav se imava še vedno zelo rada, razideva," sta igralka in urednica ter glasbenik zapisala v sporočilu, objavljenem na spletni strani njene tedenske revije o življenjskem slogu Goop.

Ostala sta v prijateljskih odnosih, kar je v več intervjujih poudaril tudi Chris, ki ima z Gwyneth dva otroka - danes desetletno hčerko Apple in dve leti mlajšega sina Mosesa.

Tudi Falchuk se je pred kratkim po 10 letih zakona razšel od žene Suzanne, s katero ima dva otroka.