Halle med dvema ognjema. Foto: Reuters
Halle med dvema ognjema. Foto: Reuters

Incident, ki bo epilog, kot kaže, dobil na sodišču, se je zgodil v četrtek, ko je 36-letni Aubry na losangeleški dom Berryjeve odložil njuno štiriinpolletno hčer Nahlo, da bi ta zahvalni dan preživela z mamo in njenim novim partnerjem.

Po poročanju TMZ-ja je na tisti točki 46-letni Martinez, francoski igralec in maneken, pristopil h kanadskemu manekenu, da bi se z njim pogovoril. Po navedbah nekaterih virov naj bi Martinez Aubryju dejal, da "je čas, da gremo naprej". Takoj za tem naj bi Aubry planil na Francoza in začel udrihati po njem, ta pa mu je udarce vračal in ga nazadnje prikoval na tla.

Nalog o nepribliževanju
Nazadnje je morala posredovati policija - in rešilci. Oba moška sta bila v prepiru ranjena - Martinez naj bi imel zlomljeno roko in poškodbe vratu, Aubry pa zlomljeno rebro in poškodbe po obrazu. Moška so prepeljali v bolnišnico, po oskrbi pa so Aubryja ovadili zaradi telesnega napada, ga prepeljali na policijsko postajo in ga izpustili proti varščini, so potrdili na losangeleški policiji.

Po poročanju revije People je sodnik Aubryju ob tem odredil še nalog o nepribliževanju Berryjevi, Martinezu in Nahli.

Čeprav naj bi bila trojica "vljudna" drug do drugega na predpraznični zabavi 21. novembra, pa so se odnosi nedvomno zaostrili, ko je sodišče pred tedni odločilo, da 46-letna Halle ne sme preseliti svoje hčerke v Francijo, kot si je želela.

Berryjeva in Aubry sta se razšla leta 2010, še istega leta pa je oskarjevka začela zvezo z Martinezom, nekdanjim dolgoletnim spremljevalcem igralke Mire Sorvino in popzvezdnice Kylie Minogue. Halle in Olivier sta se zaročila lani.