Francesca se je rodila igralcema Clintu Eastwoodu in Frances Fisher. Foto: EPA
Francesca se je rodila igralcema Clintu Eastwoodu in Frances Fisher. Foto: EPA

20-letna hčerka 83-letnega režiserja in igralca se je poročila s starejšim bratom Jonaha Hilla, kar je presenetilo številne, saj niso niti vedeli, da sta mlada igralka in menedžer v zvezi.

Francesca in Jordan sta v zakonski jarem skočila prejšnjo nedeljo v eni izmed lasvegaških kapelic: "Sploh nista dolgo par," je neimenovani vir dejal za Us Weekly.

Manekenka in igralka Francesca Eastwood je bila pred tem v razmerju s slavnim fotografom Tylerjem Shieldom. "Skupaj sva dve leti in on je ljubezen mojega življenja," je za Us Weekly na začetku leta dejala Francesca, na koncu leta pa je zgodba povsem drugačna. Tako močno se je zaljubila v Feldsteina, menedžerja Adama Levina iz skupine Marron 5 in Robina Thickeja, da sta se odločila za ekspresno hitro poroko.

Eastwoodovi se "razgalijo"
Francesco smo nazadnje videli v resničnostnem šovu Eastwoodovih, v katerem sta bili poleg nje v ospredju še njena (kmalu nekdanja) mačeha Dina Eastwood (po 17 letih se ločuje od Clinta) in polsestra Morgan.

V šovu je sicer nastopilo vseh osem Clintovih otrok, veliko vlogo pa je imela prav Francesca Eastwood, ki se je Clintu rodila v zakonu z igralko Frances Fisher, poudarek pa je bil na njenih igralskih ambicijah (Francesca je že pri sedmih letih nastopila v očetovem filmu True Crime).