Tudi Hefnerjev sin se je zaljubil v eno izmed Playboyevih zajčic. Foto: EPA
Tudi Hefnerjev sin se je zaljubil v eno izmed Playboyevih zajčic. Foto: EPA

21-letnik, ki je prejšnji mesec pretepel svoje dekle in se zaradi tega znašel tudi za zapahi - iz pripora je bil ob plačilu varščine 20.000 ameriških dolarjev izpuščen po le nekaj urah -, bo prestajal pogojno kazen, in sicer mu je sodišče naložilo kazen v obliki obiskovanja predavanj o nasilju v družini.

Poleg tega da bo Hefner mlajši moral 52 tednov pridno hoditi na predavanja, se je sodišče odločilo tudi, da se Marston Claire ne sme približevati tri leta. Mladenič ni imel nikakršnih pripomb na odločitev sodišča.

Sina lastnika Playboya - ta se mu je rodil v drugem zakonu s Kimberly Conrad, Hefner pa ima z nekdanjo zajčico še sina Cooperja Bradforda - se je znašel na sodišču zaradi fizičnega napada na svojo spremljevalko 12. februarja.

Claire je tedaj izjavila, da se je Marston med prepirom fizično znesel nad njo, v trenutku jeze pa je razbil tudi njen računalnik. Marston je svojemu dekletu prepovedal, da odide iz vile v Pasadeni, in zabičal, da o incidentu ne sme govoriti nikomur, a je Playboyevi zajčici na koncu le uspelo priklicati na pomoč svoje starše, ti pa so poklicali policijo.

86-letni Hugh Hefner odločitve za zdaj ni komentiral, se je pa oglasil ob aretaciji svojega sina: "Če se imata rada, bosta uredila zadevo," je dejal, ampak kot je videti, ni možnosti, da bi se Marston in Claire pobotala.