Bi kupili Playboy s Sinead O'Connor na naslovnici? Foto: EPA
Bi kupili Playboy s Sinead O'Connor na naslovnici? Foto: EPA

Potem ko je pred kratkim javnost seznanila s svojo življenjsko dramo (znova je želela storiti samomor), je irska pevka za britansko revijo The Word razkrila, da si pred smrtjo želi storiti nekaj "odbitih" stvari, za katere ni nikoli zbrala dovolj poguma: "Toliko tega je, kar sem želela storiti, ko sem bila mlada, ampak bila sem tudi obupana in poleg tega še Irka."

Ena izmed neizpolnjenih želja pevke, ki je ravno izdala novi album z naslovom How About I Be Me (And You Be You)? in ki se bo na britansko turnejo podala marca, je tudi golo fotografiranje za revijo Hugha Hefnerja: "Poziranje za Playboy je zagotovo na mojem seznamu. Zares bi bilo 'kul' narediti nekaj seksapilnih fotografij in obenem govoriti o kakšni resni stvari, kot je na primer svetovno gospodarstvo."

Sinead je obenem dejala, da s svojim vedenjem in izjavami velikokrat razjezi svojo 15-letno hčer Roisine, ki se zgraža nad materinim življenjskim slogom: "Pred njo sem vedno bila dostojna, celo bolj dostojanstveno in lepše se oblačim, ker to želi od mene. No, pravzaprav pa je hujša kot jaz. Nekega dne se želi poročiti s pevcem skupine Muse, čeprav je on zaročen s Kate Hudson, imata pa tudi otroka."