Potrebe po ponovni poroki sicer ne čuti, a te možnosti vseeno ne izključuje. Foto: Reuters
Potrebe po ponovni poroki sicer ne čuti, a te možnosti vseeno ne izključuje. Foto: Reuters

Leta 2010 je igralka stopila pred oltar in se poročila z nekdanjim hokejistom Mikom Comriejem. Skupaj imata sina Luco Cruza, uradno pa sta se ločila leta 2015. "Ko sva se pogovarjala o poroki, se mi je zdelo, da sem pripravljena. Na neki način sem se počutila odraslo. Delala sem od dvanajstega leta starosti, zato nisem imela občutka, da sem se za poroko odločila prehitro."

Čeprav več nista poročena, Duffova svojega nekdanjega moža še vedno šteje med najboljše prijatelje. "Zdi se mi, da je bil najin zakon kljub vsemu zelo uspešen, tudi razšla sva se povsem prijateljsko."

Igralka, ki je trenutno v razmerju z osebnim trenerjem Jasonom Walshem, vseeno ne izključuje ponovne poroke. "Sicer potrebe po tem ne čutim. To sem že imela priložnost izkusiti in bilo je super. A če bi ponovno našla nekoga, ki bi bil na to pripravljen, bi seveda premislila."

Na vprašanje o monogamiji pa igralka odgovarja, da se ji kot poroka, tudi to zdi del tradicije. Sicer razume, da je morda težko biti v razmerju zgolj z eno osebo, a sama uživa ravno v tem. "Načeloma nisem pretirano ljubosumna oseba," je poudarila, a vseeno si ne predstavlja, da bi morala svojega partnerja deliti še s kom.

"Še vedno si v življenju želim veliko doseči, ampak nisem tip človeka, ki svojim ciljem postavi specifične datume. Raje si vzamem čas," je sklenila pogovor s Tortorello.