Hefner s svojo tretjo soprogo, Crystal Harris. Foto: Reuters
Hefner s svojo tretjo soprogo, Crystal Harris. Foto: Reuters

86-letni ustanovitelj Playboya v novem intervjuju za revijo Esquire tako priznava, da je v vseh teh letih spal s številnimi ženskami. V bistvu jih je bilo toliko, da ne šteje več.

"Le kako naj vem? Jih je pa bilo prav gotovo prek tisoč," je odgovoril neutrudni mogotec na vprašanje, koliko žensk je že popeljal med rjuhe. "So bila obdobja v mojem življenju, ko sem bil poročen, in takrat nisem nikdar varal. Sem pa vse to 'noter prinesel', ko nisem bil poročen. Moraš ostajati v igri."

Trenutno je Hefner sicer ponovno v tistem zakonskem obdobju, saj se je na silvestrovo še tretjič poročil, tokrat s 26-letno Playboyevo zajčico Crystal Harris. Čeprav so bili njuni začetki kar precej burni (poroka je bila napovedana že za leto 2011, a se je ona pet dni pred poroko premislila), milijonar zdaj pravi, da je srečen, predan in monogamen mož.

"Sanjski zakon"
"Vsi najini prijatelji menijo, da gre za sanjski zakon," razlaga on. "Samo ljudje, ki naju ne poznajo, naju vidijo zgolj kot stereotipe v smislu starostnih in lepotnih razlik. Preprosto se imam za zelo srečnega, da sem jo našel v tem obdobju svojega življenja. Najboljše sem prihranil za na konec," se namuzne ob misli na svojo manekensko ženo.

"Hef" je bil pred zmuzljivo, 60 let mlajšo Crystal poročen z vrstnico Mildred Williams (1949-1959) in še z eno nekdanjo Playboyevo zajčico Kimberley Conrad (1989-2010). Iz obeh zakonov ima po dva otroka.