Jake in Rachel sta leta 2010 skupaj podelila enega izmed oskarjev. Foto: EPA
Jake in Rachel sta leta 2010 skupaj podelila enega izmed oskarjev. Foto: EPA

Oba, tako 33-letni Jake kot dve leti starejša Kanadčanka, se sicer rada romantično zapleteta s soigralci. Jake je tako v preteklosti hodil že z igralkama Kirsten Dunst in Reese Witherspoon, poleg tega je zapeljal tudi kantrizvezdnico Taylor Swift in manekenko Alysso Miller.

Prikupna Rachel pa je bila zaljubljena v soigralca iz poletne uspešnice Beležnica, Ryana Goslinga, zapletla se je tudi z Joshem Lucasom in nazadnje s soigralcem iz filma Polnoč v Parizu, Michaelom Sheenom.

Kot rečeno, Jake in Rachel sta združila moč v novem boksarskem filmu Southpaw, zato nekateri trdijo, da ni nič nenavadnega, da sta si v soboto zvečer v New Yorku ogledala boksarski obračun med Miguelom Cotto in Sergiem Martinezom, saj naj bi "nabirala material" za nekatere prizore. A predtem sta si bila na neki zabavi videti "zelo blizu", bila sta v "resni debati" in bila videti "srečna in v zelo dobrih odnosih", so povedali opazovalci.

Prejšnji teden pa je igralska zvezdnika neki domačin Pittsburgha prepoznal med sproščeno večerjo v tem mestu. Fotografijo je (seveda) takoj objavil na Instagramu, pod njo pa duhovito zapisal: "Zakaj moje dekle Rachel McAdams večerja z Jakom Gyllenhaalom?"