Nekateri mediji celo namigujejo, da je njune ljubezni konec in da sta skupaj le še zaradi posla. Foto: Reuters
Nekateri mediji celo namigujejo, da je njune ljubezni konec in da sta skupaj le še zaradi posla. Foto: Reuters

Že vrabci na vejah čivkajo o škandalčku, ki se je zgodil v newyorškem hotelu The Standard po galaplesu Met Ball 5. maja. Zakonca Jay-Z in Beyonce Knowles sta z dvigalom prihajala na zabavo po plesu, družbo pa jima je delala mlajša sestra glasbene zvezdnice, Solange, ki se je na svaka besno spravila s pestmi.

V dneh po incidentu so se v medijih pojavile različne govorice, kaj je botrovalo Solangeinemu besu, nekateri so namigovali, da je Solange branila sestro, ker naj bi se Jay-Z na plesu preveč očitno spogledoval z modno oblikovalko Rachel Roy.

"Dogodek smo pustili za sabo"
Slavna družina povoda za telesni napad ni razkrila, so pa vsi trije vpleteni podali skupno izjavo, v kateri so zapisali: "Pojavljalo se je veliko špekulacij, kaj je spodbudilo nesrečni incident. A najpomembnejša stvar je, da je naša družina zaplet razrešila. Jay in Solange sta prevzela vsak svoj del odgovornosti za ta dogodek, ki bi moral ostati zaseben. Opravičila sta se drug drugemu in gremo naprej kot enotna družina. Novice o tem, da je bila Solange pod vplivom določenih substanc in da se je ves večer nenavadno obnašala, so preprosto napačne. Vse družine imajo svoje težave in naša ni nič drugačna. Imamo se radi, predvsem pa smo družina. Ta dogodek bomo pustili za sabo in upamo, da bodo enako storili tudi vsi drugi."

Vodstvo hotela je v četrtek odpustilo uslužbenca, ki je videoposnetek z varnostne kamere predal spletnemu portalu TMZ, o škandalu pa se bo zagotovo govorilo še nekaj časa.