Fotografijo, na kateri je v družbi Lorene in prijatelja, je igralec objavil na Twitterju 27. decembra. Foto: Twitter
Fotografijo, na kateri je v družbi Lorene in prijatelja, je igralec objavil na Twitterju 27. decembra. Foto: Twitter
Ashton je Demi obiskal na kliniki. Foto: EPA

Igralca in manekena že nekaj časa povezujejo s številnimi dekleti. Kmalu po tem, ko je njegova nekdanja žena Demi Moore napovedala ločitev, so ga opazili na počitnicah v Italiji, ob njem pa je bila 33-letna Lorene.

Ameriška scenaristka in igralka je bila v preteklih mesecih pogosto v njegovi družbi, Kutcherjev predstavnik za odnose z javnostmi pa je pred časom vse govorice zanikal in dejal, da sta le prijatelja.

Nazadnje so ju skupaj opazili v nedeljo v Los Angelesu, ko sta igrala laser tag, elektronsko različico klasične igre paintball. Ashton naj bi svoje novo dekle peljal tudi na Madonnino zabavo, ki jo je priredila po podelitvi oskarjev, poroča Daily Mail.

Kriva njegova nezvestoba ali njene zdravstvene težave?
34-letni Ashton in 49-letna Demi sta lani novembra uradno sporočila, da se njuna ljubezenska zgodba končuje in da se bosta ločila. Že pred tem pa so se pojavile govorice, da ima par resne težave, za katere naj bi bili krivi predvsem Kutcherjevi skoki čez plot.

Demi naj bi prevaral tudi na dan njune šeste obletnice poroke (24. septembra 2011), kar je medijem potrdila 23-letna starleta Sara Leal. Ta je medijem priznala, da se je maneken in igralec takrat grel v njenem objemu.

Igralca sta se trudila, da bi svoj odnos popravila. Skupaj so ju tako zalotili, kako sta odhajala od različnih svetovalcev. Celo inštruktorja kabale, v katero verjameta oba, vendar rešitve nista našla.

Konec zdravljenja za Demi
Moorova naj bi bila zaradi ločitve zelo potrta, že pred težavami v zakonu pa naj bi znova trpela zaradi motenj prehranjevanja. Sredi januarja so jo morali odpeljati v bolnišnico zaradi krčev, ki so bili posledica kajenja "neznane substance". Takrat se je odločila, da bo svoje težave reševala pod zdravniškim nadzorom.

Na kliniki za zdravljenje odvisnosti Cirque Lodge v Sundanceu je igralka dober mesec premagovala anoreksijo. Revija People poroča, da naj bi Moorovo v času zdravljenja obiskal tudi Kutcher, ki se je za to potezo odločil na željo njenih hčera, s katerimi je maneken še vedno v dobrih odnosih.

Demi naj bi sicer že uspešno končala zdravljenje in zapustila kliniko ter si privoščila počitnice. Ali se je tudi ona na dopust odpravila z novim fantom, ni znano, so pa ameriški mediji v začetku januarja namigovali, da naj bi se ogrela za 26-letnega manekena Blaka Corla-Baiettija.