Alba je pred kratkim izdala knjigo z naslovom The Honest Life, v kateri svetuje, kako živeti zdravo. Foto: EPA
Alba je pred kratkim izdala knjigo z naslovom The Honest Life, v kateri svetuje, kako živeti zdravo. Foto: EPA

"Tri mesece sem dan in noč nosila dvojni steznik. Bilo je naporno, ampak vredno," je povedala 31-letnica in svojo metodo označila za kruto ter dodala, da ni primerna za vsakogar. Alba je po rojstvu druge hčerke več mesecev trdo delala, da je ponovno izklesala svoje telo. Poleg uporabe steznikov je tudi veliko telovadila in zdravo jedla.

Za Net-a-Porter je postavna mamica spregovorila tudi o zvezi s producentom Cashem Warrenom, s katerim se je poročila maja 2008. Povedala je, da sta oba polno zaposlena tako s službenimi kot starševskimi obveznostmi in da si pravega skupnega dopusta nista privoščila že šest le. Pred kratkim pa sta si le vzela nekaj dni zase in okrepila svojo zvezo: "Šele ko sva se vrnila domov, sem se zavedla, kako rada se imava in da sva zares najboljša prijatelja," je priznala Jessica.

Alba je zadovoljna tako z zasebnim življenjem kot z igralsko kariero. "Ravnokar sem končala snemanje najboljšega filma, ki sem jih kdaj posnela," je povedala o nadaljevanju filma Mesto greha, v katerem igra lik Nancy Callahan. Povedala je, da ji je materinstvo pomagalo pri tem, da je samozavestnejša pri izbiri vlog in da je ni strah sprejeti nobenega izziva.