John Travolta se je znašel pred tožbo. Foto: EPA
John Travolta se je znašel pred tožbo. Foto: EPA

Ime tožnika za zdaj ostaja še neznano. Po poročanju agencije Reuters maser toži igralca za dva milijona ameriških dolarjev (kar znese okoli 1,5 milijona evrov). Kot razkrivajo sodni dokumenti, ki jih je maser vložil pretekli petek, saj naj bi ga 58-letni igralec otipaval po nogi, se dotikal njegovih intimnih predelov in ga poskusil spodbuditi k spolnosti. Vse to se naj bi dogajalo 16. januarja v zasebnem bungalovu, ki sodi pod verigo hotelov v Beverly Hillsu.

V obtožnici piše, da je Travolta masažo rezerviral prek spletnega oglasa in ponudil maserju, da ga bo pobral s svojim lexus SUV-om. Par se je odpeljal do hotela Beverly Hills, nato pa sta se preselila v igralčev zasebni bungalov. Travolta naj bi se pred moškim slekel do golega, preden se je začela masaža. Tožnik pa trdi, da je igralcu dejal, da ne namerava imeti spolnega odnosa z njim.

Ob tem se je že oglasil predstavnik Travolte za stike z javnostjo, ki trdi, da so besede maserja "brezpredmetne laži". "Na dan, ko naj bi tožnik spoznal Johna, igralca ni bilo v Kaliforniji in to lahko dokažemo," je zapisano v izjavi. "John si bo prizadeval, da bodo primer opustili in nato bo vrnil tožbo zaradi zlonamernih obtožb," še piše.