Glasbenika uradno še nista komentirala razmerja. Foto: EPA
Glasbenika uradno še nista komentirala razmerja. Foto: EPA

19-letnik je že pred dnevi objavil njuno skupno fotografijo, ki pa jo je iz socialnega omrežja hitro umaknil. Zdaj je postopek ponovil in na Instagramu objavil fotografijo, na kateri sedi za računalnikom, okoli pasu pa ga objema temnolaska. Ob črno-beli fotografiji je dopisal: "'Predolgo že ustvarjaš glasbo ljubi, pridi se stisnit,' reče ona".

Verjetno najbolj znan zvezdniški najstniški par se je sicer po dveletni romanci razšel decembra lani, razlog za razhod pa naj bi tičal v njunih natrpanih urnikih, namigovalo pa se je tudi na Justinovo nezvestobo.

Z objavo fotografije je Justin razveselil številne "belieberje", kot imenujejo njegove oboževalce, ki so množično komentirali fotografijo. Veliko komentarjev je bilo svarilnih - Seleni so naročili, naj bo dobra z Bieberjem in naj ga ne prizadene, čeprav je Selena razmerje domnevno prekinila zato, ker jo je Kanadčan prevaral z 22-letno študentko.

Mediji so poročali tudi o tem, da je Selena priletela v Oslo, kjer je imel Bieber koncert. Vir je za Us Weekly povedal, da sta se v zaodrju držala za roke in se poljubljala. Romanca je očitno spet v razcvetu.