Justin Bieber je na začetku globoko razočaral svoje, pretežno najstniške oboževalce, potem ko so se pojavile fotografije, s katerih je mogoče sklepati, da je na neki zabavi kadil marihuano. Svojim oboževalcem je superzvezdnik pozneje sporočil, da jih ni želel razočarati. Foto: Reuters
Justin Bieber je na začetku globoko razočaral svoje, pretežno najstniške oboževalce, potem ko so se pojavile fotografije, s katerih je mogoče sklepati, da je na neki zabavi kadil marihuano. Svojim oboževalcem je superzvezdnik pozneje sporočil, da jih ni želel razočarati. Foto: Reuters
Justin Bieber
Nemški mediji, ki so za slavno opico pokazali veliko zanimanje, so pisali, da pevca ločitev ni preveč prizadela. Justin naj bi celo zavetišču dejal, naj opici najdejo nov dom. Foto: Instagram
Justin Bieber
Justin Bieber postaja vse bolj problematičen. Foto: Twitter/Instagram

Mamila so odkrili med preiskavo praznega avtobusa pred Bieberjevim koncertom v Stockholmu.

"Preiskali smo avtobus Justina Bieberja in našli manjšo količino mamil," je danes pojasnil tiskovni predstavnik stockholmske policije Lars Bystroem, ki je za Us Weekly potrdil še, da so avtobus možje v modrem preiskali v sredo zvečer, ko se je mladi zvezdnik pripravljal na koncert v Globe areni.

Policisti, ki so skrbeli za varnost pred hotelom, v katerem je Bieber bival, so namreč opozorili na močan vonj po marihuani, ki se je širil iz avtobusa, preden je pevec s svojo ekipo krenil na prizorišče koncerta. Svoje opažanje so sporočili oddelku za droge, ki je po odobrenem nalogu preiskal vozilo in zasegel prepovedane substance in paralizator (za tega je na Švedskem treba imeti dovoljenje).

Brez osumljencev, Justin jo bo dobro odnesel
Ker v času preiskave na avtobusu ni bilo ljudi, ne bodo obtožili nikogar: "Mamila smo poslali na analizo, paralizator smo zasegli. Toda ker v času preiskave ni bilo nikogar na avtobusu, nimamo osumljencev," je dodal Bystroem.

Predstavniki lomilca najstniških src niso komentirali zadeve, Bieber pa je na Twitterju danes napisal: "Krožijo govorice o meni ... kje so ljudje dobili vse te stvari," je 19-letni pevec delno zanikal, da je kakor koli povezan z "zločinom", dodal pa je: "Kakor koli ... vračam se h glasbi."

Bieber o "ljubljeni" opici: Podarite jo nekomu
Bieber, ki se zadnje tedne mudi v Evropi, kjer nastopa na turneji Believe, je že ob prihodu na staro celino naletel na težave.

V Evropo je namreč skušal pretihotapiti svojo opico, zaradi tega pa je prišel v navzkriž z nemško carinsko upravo. Ker ni poskrbel za ustrezno dokumentacijo, so njegovo ljubljeno opico na letališču vtaknili v karanteno, pevec pa je dobil več kot 11.000 evrov kazni.

Pevčevi prijatelji so takrat trdili, da se na globo sploh ne ozira - skrbelo naj bi ga le, kako bo zdržal brez svoje opice, medtem ko bo ta v karanteni. Pozneje se je pokazalo, da pevca za opico Mally, ki jo je na začetku marca dobil kot rojstnodnevno darilo od svojega prijatelja, glasbenega producenta Jamala Malla, ne skrbi biti najmanj.

Direktor münchenskega zavetišča za živali Karl-Heinz Joachim, kamor so poslali kapucinko Mally, je v intervjuju za nemški Spiegel povedal, da 19-letni zvezdnik sploh ni poklical v zavetišče ali se obrnil na tamkajšnjo veterinarsko upravo in zahteval svojega malega bitjeca nazaj.

Prav nasprotno, Bieber se je münchenskemu zavetišču za živali prek svojih predstavnikov zahvalil, ker so skrbeli za opico, obenem pa jim je sporočil, naj opico podarijo nekomu drugemu in naj zanjo najdejo varen dom.

Zavetišče je pevcu dalo čas do 17. maja, da plača stroške za skrb opice, obenem pa zahtevajo, naj pisno sporoči, da resnično ne želi živali.