Množica oboževalk pred norveško operno hišo. Foto: EPA
Množica oboževalk pred norveško operno hišo. Foto: EPA

Kanadski pevec je med mladimi dekleti zelo priljubljen. Veliko teh je tudi na Norveškem, kjer je Bieber pripravil brezplačni koncert. Zaradi prevelikega števila ljudi in nestrpnih najstnic, ki so želele biti čim bližje pevcu, se jih je nekaj tudi poškodovalo.

Že pred začetkom koncerta je 18-letnik na Twitterju zapisal varnostno obvestilo: "Vsi morate poslušati policiste, da se bo koncert lahko začel. Vsi smo zaskrbljeni za vašo varnost in želim vam le najboljše. Prosim poslušajte."

Vendar pa zapis ni zadostoval, več ducat deklet se je med prerivanjem poškodovalo. Iz Justinove glasbene založbe so sporočili, da incident obžalujejo in da jim je žal, ker so nekateri imeli tako grozno izkušnjo z obiskom koncerta. Povedali so še, da so veseli, da resnejših poškodb ni bilo, poroča Reuters.

Iz Norveške pa je Bieber odletel naravnost v Pariz, kjer se njegov koncert prav tako ni končal dobro. Pevec je bil nekoliko nepozoren in se je z glavo zaletel v stekleni zid tako močno, da je doživel lažji pretres možganov. Nesreča se je zgodila prav pred zadnjo pesmijo, ki jo je Justin še lahko odpel, v zaodrju pa je nato po koncu koncerta za 15 sekund omedlel.

Na Twitterju je glasbenik zapisal, da je dobro in da so mu zdravniki naročili, da mora počivati. O nesreči pa se je tudi pošalil in zapisal: "Včasih se moramo smejati samemu sebi."