Čeprav si morda nekateri ne želijo, da bi pevec kdaj odrasel, proti temu ne morejo storiti nič. Pred časom je Bieber sam priznal, da je mutiral in da nekaterih tonov v pesmi Baby preprosto ne more več zapeti. Foto: EPA
Čeprav si morda nekateri ne želijo, da bi pevec kdaj odrasel, proti temu ne morejo storiti nič. Pred časom je Bieber sam priznal, da je mutiral in da nekaterih tonov v pesmi Baby preprosto ne more več zapeti. Foto: EPA

Kot je pred časom sporočil, si želi rojstni dan preživeti skupaj s svojim dekletom in družino. Ni pa pozabil na svoje oboževalce. Ti si lahko na slavnostni dan ogledajo oddajo Ellen, v kateri se je z voditeljico Ellen DeGeneres pogovarjal o svoji uspešni karieri in o dobrodelnosti, po kateri je znan.

Na obisk v studio je prišel tudi njegov menedžer Scooter Braun, ki je svojemu varovancu pripravil posebno rojstnodnevno presenečenje. Kar v oddaji mu je podaril drag električni avto. Bieber je bil nad darilom navdušen, saj se zavzema tudi za varovanje okolja.

Justinu pa posebno darilo pripravljajo tudi njegovi oboževalci, med katerimi je največ mladih deklet, ki pevca na vsakem koraku pospremijo z glasnimi kriki. Na njegov 18. rojstni dan želijo podreti svetovni rekord. V enem dnevu naj bi prek družbenih omrežij poslali 18 milijonov voščil in se tako zapisali v Guinnessovo knjigo rekordov.

Kdo je čudežni deček?
Justin Drew Bieber se je rodil 1. marca 1994 v Kanadi. Med odraščanjem se je sam naučil igrati kitaro, trobento, bobne in klavir. Njegova glasbena kariera se je začela, ko je pri trinajstih na YouTubu začel objavljati svoje posnetke. Leta 2008 ga je opazil njegov menedžer Braun in ga poslal v Atlanto, kjer se je srečal s pevcem Usherjem. Kmalu so podpisali pogodbo in leta 2009 je izšla prva Bieberjeva uspešnica One Time.

Leta 2010 je sledila priljubljena pesem Baby, ki ga je dokončno izstrelila med zvezde in mu prinesla milijone oboževalcev (predvsem oboževalk) po vsem svetu. Istega leta je izdal tudi svoj prvi glasbeni album My World 2.0, ki se je uvrstil na prvo mesto lestvice U.S. Billboard 200. S tem je Justin pri 16-ih postal drugi najmlajši moški ustvarjalec na vrhu te lestvice, vse od leta 1963, ko je to pri 13-ih uspelo Stevieju Wonderju.

V svoji kratki karieri je Justin prejel že 57 nagrad, med drugim tudi nagradi MTV EMA za najboljšega moškega izvajalca in najboljšega popizvajalca.

Usher je najstniku dodelil svojega pomočnika Ryana Gooda, ki je poskrbel za celostno podobo najstnika in ga zaznamoval s čepico, jopico s kapuco, športnimi čevlji in značilno pričesko. Slednjo je pevec pred kratkim zamenjal z nekoliko bolj "odraslo". Njegovo pot slave si lahko ogledate v spodnjih posnetkih in galeriji.

Presenečenje v oddaji Ellen

Nekaj zgodnjih Justinovih posnetkov

Baby

Never say never

Duet z Mariah Carey

Be alright