Khloe ostaja ob strani svojemu odtujenemu možu. Foto: Reuters
Khloe ostaja ob strani svojemu odtujenemu možu. Foto: Reuters
James Harden
Zvestoba Lamarju pa je Khloe stala zveze s košarkarjem Houston Rockets Jamesom Hardnom. Foto: Reuters

"Pretekli teden je bil izjemno težek," je zapisala Kardashianova v svoji prvi uradni izjavi za javnost po Odomovi nesreči. "Hvaležna sem družini, prijateljem in oboževalcem, ki so Lamarju pošiljali molitve in lepe želje," je še po poročanju portala US Magazine zapisala starleta in se zahvalila osebju v bolnišnici Sunrise.

31-letnica se je tako odločila po tem, ko se je Odom zbudil iz kome po skoraj usodnem predoziranju v eni izmed lasvegaških javnih hiš. Po poročanju ameriških medijev je 35-letnik svoji nekdanji ženi dejal, da jo ljubi.

Par se je poročil leta 2009, toda pozneje je Odomova odvisnost uničila ljubezensko idilo, ki so jo snemale ves čas televizijske kamere. Ker nista nikoli uradno končala ločitvenega postopka, je Khloe odločala o zdravstvenih potezah za svojega odtujenega moža. Prav tako je takoj za tem, ko je izvedela, da je Odom pristal v lasvegaški bolnišnici, z družino poletela k njemu.

To pa ni bilo všeč 26-letnemu Hardnu, s katerim se je Kardashianova sestajala pretekle štiri mesece. Predvsem ob zavedanju, da bo Odom potreboval še nekaj mesecev, da bo okreval po skoraj usodnem predoziranju.

Iz kome se je Odom, ki so ga hospitalizirali v četrtek - odpovedalo mu je srce in drugi življenjsko pomembni organi ter je bil po prihodu v bolnišnici v komi in priključen na dializo -, prebudil po 72 urah ter začel dihati brez pomoči aparatov.

Odoma so sicer že izpustili iz bolnišnice in ga premestili na kliniko Cedars-Sinai v Los Angelesu. Nekdanji košarkar hitro okreva in že lahko premika roke in noge, toda ne more še stati na nogah brez pomoči.