Kim in Kanye se v zadnjih mesecih zelo redko skupaj pojavita na različnih dogodkih. Foto: Reuters
Kim in Kanye se v zadnjih mesecih zelo redko skupaj pojavita na različnih dogodkih. Foto: Reuters
Kim Kardashian
Razmišljala je tudi, da bi otroka donosila njena mlajša sestra Khloe, a si je očitno premislila. Foto: Reuters

36-letna Kim je sicer rodila dva otroka, deklico North, ki je bila rojena leta 2013, in dve leti mlajšega dečka Sainta. A obe njeni nosečnosti sta bili zelo težavni in tvegani, saj je Kim predtem morala opraviti kar nekaj operacij in zdravniških posvetov, kar so seveda ujele tudi kamere, ki skrbno sledijo njej in njenim sorodnikom, vse to pa milijoni gledalcev nato vidijo v seriji Keeping Up With the Kardashians.

Ni znano, ali je že noseča
Zvezdnica resničnostne serije si želi z možem, slavnim raperjem, kljub zakonskim težavam, o katerih so obsežno poročali rumeni mediji, zdaj imeti še enega otroka, a so ji zdravniki to odsvetovali. Zato sta Kimye, kot je kombinacija njunih imen in vzdevek slavnega para, našla rešitev – nadomestno mater.

Več medijev je tako v sredo poročalo, da sta Kim in Kanye najela neimenovano žensko, ki bo nosila in rodila njunega otroka, v zameno pa ji bosta po poročanju portala TMZ plačala več kot 113.000 ameriških dolarjev. Ni znano, ali ženska že nosi njunega tretjega otroka ali ne.

"Vedno sem vedela, da je ena izmed možnosti tudi nadomestno starševstvo. Zdaj je ta možnost moja resničnost," je temnolasa Kim, ki je v sredo predstavila svojo kozmetično linijo, ki je bila razprodana v nekaj urah, aprila dejala v resničnostni seriji, ki opisuje prigode in dogajanje v številčni družini Kardashian.

Leto za pozabo
Za Kim in Kanyejem, ki veljata za enega najslavnejših parov na svetu, je sicer težko leto. Kim so lani oktobra v Parizu oropali in ji odnesli več milijonov dolarjev vreden nakit, kar jo je tako pretreslo, da se je za nekaj časa popolnoma umaknila iz družabnega življenja in z družbenih omrežij, kar je bilo predtem skorajda nepredstavljivo. Ob koncu lanskega leta pa je zaradi živčnega zloma Kanye moral odpovedati nekaj koncertov.