Kim Kardashian West se je po ropu (in zlobnih namigih, da je bilo zanj krivo tudi
Kim Kardashian West se je po ropu (in zlobnih namigih, da je bilo zanj krivo tudi "bahanje" na spletnih omrežjih), povsem umaknila iz javnosti, začasno pa so nehali snemati tudi resničnostno oddajo Keeping up with the Kardashians. Foto: Reuters

je tako ogorčena zaradi trditev, da je rop v Parizu vnaprej pripravila, da zdaj toži spletno stran, ki je to zapisala.

Najprej je bila "žrtev grozljivega in travmatičnega oboroženega ropa v Franciji", po vrnitvi v ZDA pa je Kim Kardashian znova postala žrtev, "tokrat žrtev spletnega tabloida, ki je na začetku oktobra 2016 objavil serijo člankov, v katerih jo je označil za lažnivko in tatico," je starleta med drugim zapisala v tožbi, ki jo je proti spletni strani MediaTakeout in njenemu ustanovitelju Fredu Mwangaguhungu vložila pred dnevi v New Yorku.

V tožbi Kardashianova še navaja, da je spletna stran "trdila, brez kakršne koli osnove, da je Kardashianova uprizorila rop, lagala o nasilnem napadu in nato še vložila lažno prijavo na zavarovalnico ter si tako s prevaro pridobila več milijonov dolarjev".

Tožba, ker ni bilo opravičila
Ker ustanovitelj spletnega medija Fred Mwangaguhunga ni bil pripravljen umakniti obtožb in se opravičiti, "ker jo je označil za lažnivko in kriminalko", se je zvezdnica resničnostnih oddaj odločila za tožbo, še piše v tožbi.

Kot je znano, je na začetku oktobra pet oboroženih in zamaskiranih moških vdrlo v Kimino hotelsko sobo, vanjo so uperili pištolo, jo zvezali in odnesli za 10 milijonov dolarjev nakita, med njim tudi prstan, vreden štiri milijone dolarjev. Policija dogodek zdaj še preiskuje, pojavili pa so se namigi, da bi rop lahko izvedla zloglasna skupina Pink Panter.