Kim je tvitnila, da je Bahrajn najlepša država na svetu, njen tvit pa je delil tudi eden izmed ministrov države. Foto: Reuters
Kim je tvitnila, da je Bahrajn najlepša država na svetu, njen tvit pa je delil tudi eden izmed ministrov države. Foto: Reuters
Oboževalci
Histerična množica je bila vesela obiska ameriške zvezdnice. Foto: Reuters

Sunitski salafisti so namreč pred trgovskim centrom v Riffi, ki leži 20 kilometrov od prestolnice Manama, jasno pokazali nestrinjanje s tem, da je njihovo državo obiskala ameriška starleta, ki se je drži slab sloves. Policiji je uspelo protestnike, ki so imeli na transparentih napisano tudi "Bog je velik", razgnati, še preden se je ameriška zvezdnica pojavila v trgovskem centru, kjer je odprla franšizno trgovino z mlečnimi napitki Millions of Milkshakes.

V trgovskem centru ni bilo nič manj "vroče", le da so bili tam vsi prisotni navdušeni nad tem, da je njihovo državo obiskala Kim Kardashian. Na tisoče glasnih oboževalcev je moralo plačati približno 500 bahrajnskih dinarjev (1.360 ameriških dolarjev) za vstopnico, če se je želelo udeležiti slovesnega odprtja trgovine z zvezdnico resničnostne oddaje Keeping Up with the Kardashians.

Ne dovolite ji vstopa!
32-letna Kim je za dvigovanje prahu poskrbela, še preden je prišla v Bahrajn iz Kuvajta, kjer je odprla še eno trgovino z mlečnimi napitki.

Islamski skrajneži so namreč vladi poslali predlog, naj "igralki z zelo slabim slovesom" prepovejo vstop v državo, piše bahrajnski Gulf Daily News. Poslanci o predlogu niso niti glasovali, številni oboževalci Kardashianove pa so prek Twitterja izrazili svoje nezadovoljstvo nad tem, da so posamezniki želeli preprečiti prihod njihove priljubljene zvezdnice. Množično so tako tvitali, "naj se poslanci raje ukvarjajo z reševanjem ključnih političnih, gospodarskih in družbenih vprašanj".