Glasbenica še vedno upa, da ju čaka svetla prihodnost. Foto: Reuters
Glasbenica še vedno upa, da ju čaka svetla prihodnost. Foto: Reuters

49-letni avstralski milijonar je 46-letnico zasnubil januarja letos - zgolj nekaj mesecev po tem, ko sta uradno potrdila svoje razmerje, presenetil pa jo je s 35-karatnim diamantnim prstanom.

"Za Jamesa sta delo in zaslužek zelo pomembna," je dodal vir, ki je blizu para. "Njene ekscentrične navade pa se ne skladajo z njegovim načinom življenja. James je zelo radodaren, a z nepremišljenim zapravljanjem se preprosto ne strinja."

Pojavila so se tudi namigovanja, da je močna nesoglasja povzročila njena prihajajoča resničnostna oddaja Mariah's World. "James za svoj uspeh ne potrebuje medijskega izpostavljanja. Nikoli ni želel biti del njene oddaje," dodaja vir.

Glasbenica ima iz prejšnjega zakona z Nickom Cannonom petletna dvojčka - sina Moroccana in hčer Monroe, Packer pa je oče treh otrok. Pevka je bila v preteklosti poročena tudi z uspešnim glasbenim producentom Tommyjem Mottolo. "Tommy in James sta edina njena moška, za katera je mogoče reči, da sta uspešnejša od nje."

Packerja uvrščajo na četrto mesto lestvice najbogatejših Avstralcev in ravno to, da so moški tako uspešni, naj bi ji bilo tako zelo všeč. "Je vpliven in uspešen in ravno to ona obožuje."