Bo Davidu in Lari uspelo zakrpati zakon? Foto: AP
Bo Davidu in Lari uspelo zakrpati zakon? Foto: AP
Laro Stone so pri 12 letih odkrili na metroju v Parizu, kjer je bila na počitnicah z družino. Kmalu se je začela njena izjemno uspešna manekenska kariera. Foto: EPA

Walliams, ki je poleg drugega izjemno uspešen avtor otroških knjig, ki ga primerjajo celo z velikim Roaldom Dahlom, naj bi bil po poročanju bližnjih "popolnoma obupan", ker ga je lepotica, znana po presledku med prednjimi zobmi in za modni svet dokaj razkošnih oblinah, zapustila, s sabo pa je vzela njunega sina Alfreda in psa Berta.

Menda sta se zakonca dogovorila za poskusni razhod. "Upa, da gre le za kratek stik in da bosta nekako rešila zakon, še posebej, ker je vpleten otrok," so o Davidu še razkrili dobro obveščeni.

Še lani kot v pravljici?
Po pisanju britanskih tabloidov "nenavadni" par se je romantično zapletel leta 2009, januarja 2010 sta se že zaročila. "Res je, zaročena sva in zelo srečna. Nisem mislil javno oznanjati, ker (še) nisem član kraljevske družine," je takrat v svojem hudomušnem slogu povedal Walliams.

Poročila sta se maja isto leto, na obredu v hotelu Claridge's in slavju v Shoreditch House se je kar trlo slavnih obrazov, prelestna Lara je nosila po meri izdelani obleki Givenchy, ki ju je posebej zanjo oblikoval kreativni direktor Riccardo Tisci.

Maja 2013 sta dobila sina Alfreda, še lani pa je Lara o svojem idiličnem zasebnem življenju povedala: "Imam hišo, moža, dobro službo, lepega otroka - v tem trenutku si nimam česa več želeti."