Govorice o avanturi Sandersa in Stewartove (na fotografiji) so vse glasnejše, Us Weekly je objavil celo
Govorice o avanturi Sandersa in Stewartove (na fotografiji) so vse glasnejše, Us Weekly je objavil celo "fotografske dokaze". Foto: EPA
Kristen Stewart, Taylor Lautner in Robert Pattinson
Kristen in Robert sta še pred dnevi veljala za enega najsrečnejših hollywoodskih parov. Foto: Reuters
Rupert Sanders in Liberty Ross
Bo Sandersa 'nepremišljena poteza' stala zakona z Rossovo? Foto: EPA

Skok zvezdnice sage o Somraku čez plot z britanskim režiserjem Rupertom Sandersom naj bi bila po poročanju virov "napaka in rezultat popolnoma napačne presoje".

Stewartova se je po tem, ko je novica preplavila dobesedno vse svetovne tabloide, odzvala z javnim opravičilom. "Zelo mi je žal za bolečino in sramoto, ki sem jo povzročila svojim bližnjim in vsem, ki jih stvar zadeva. Ta trenutna nepremišljenost je ogrozila najpomembnejšo stvar v mojem življenju - človeka, ki ga ljubim in ga najbolj spoštujem, Roba. Ljubim ga, ljubim ga in zelo mi je žal," je po poročanju spletne strani revije People dejala Stewartova v uradni izjavi.

Vabljeni k branju prispevka:
Najbolj odmevna zvezdniška opravičila

22-letna Stewartova in 26-letni Pattinson sta se spoznala na snemanju prvega dela vampirske sage Somrak in vse odtlej naj bi bila par. Ravno pred nekaj dnevi sta se skupaj udeležila podelitve Teen Choice Awards.

Sanders "ves iz sebe" zaradi bolečine
Kmalu za opravičilom Stewartove pa je svoje besede obžalovanja javno izrazil tudi Sanders. "Ves sem iz sebe zaradi bolečine, ki sem jo povzročil svoji družini," je spregovoril režiser filma Sneguljčica in lovec za People. "Moja čudovita žena in božanski otroci so vse, kar imam na tem svetu. Ljubim jih z vsem svojim srcem. Molim, da bomo lahko prebrodili to," je še zaključil 41-letni igralec, ki je poročen z igralko in manekenko Liberty Ross.

Rossova, ki se sicer v filmu Sneguljčica in lovec pojavi v vlogi Stewartove mame, same novice ni komentirala. Se je pa včeraj po poročanju spletne strani revije People oglasila prek Twitterja - preden ga je dokončno zbrisala - in citirala Marilyn Monroe: "Včasih se slabe stvari uničijo, da se dobre lahko sestavijo."

"Trenutek, ki se ne bi smel zgoditi"
Govorice o tem, da naj bi se Stewartova med snemanjem Sneguljčice in lovca zapletla z režiserjem omenjenega filma, so se pojavile te dni. Tabloid Us Weekly je na naslovnici celo objavil fotografijo "prešuštnikov". Podobno pa je storil tudi blogar Perez Hilton.

A viri, ki so to razkrili, dodajajo, da ni šlo za pravo razmerje, ampak le za "trenutek, ki se ne bi smel zgoditi". Kristen naj ne bi nikoli želela prizadeti nikogar, saj je "dobra oseba, ki je storila napako".