Blake in Leo med canskim festivalom. Foto: EPA
Blake in Leo med canskim festivalom. Foto: EPA
Penn Badgley in Zoe Kravitz
Nov zvezdniški parček tvorita Pen in Zoe. Foto: EPA

Čeprav sta se poti zvezdnika filma Izvor (Inception) in zvezdnice serije Opravljivka (Gossip Girl) razšli, igralca ostajata v prijateljskih odnosih, sta zatrdila za Us Weekly predstavnika zvezdnikov.

36-letnik in 12 let mlajša Blake sicer nikoli nista javno potrdila, da sta v zvezi, toda fotografije so dokazovale, da sta Leonardo in Blake veliko več kot le navadna prijatelja. Prvič so ju v fotografski objektiv ujeli na jahti Stevena Spielberga med canskim festivalom, celo poletje pa so prihajale fotografije zaljubljenega para, ki je potoval po vsem svetu, Blake pa je svojega dragega spremljala tudi na snemanju filma Veliki Gatsby.

Blakin nekdanji fant v zvezi z Lennyjevo hčerko
Nekaj tednov preden sta Leonardo in Blake začela hoditi, je igralec končal petletno zvezo z manekenko Bar Rafaeli, Blake pa je oktobra prejšnje leto končala svojo triletno zvezo s soigralcem iz Opravljivke, Pennom Badgleyjem.

Tega so paparaci v torek na newyorških ulicah ujeli na sprehodu z Zoe Kravitz, hčerko legendarnega Lennyja Kravitza. Mlada zvezdnika sta, držeč se za roke in izmenjujoč si poljube, delovala zelo zaljubljeno.

"Zelo dobro jima gre. Zelo srečna sta skupaj," je za Us Weekly razkril neimenovani vir. 24-letni Penn in dve leti mlajša Zoe še nista potrdila, da sta postala par.