Lindsay se v nesreči na srečo ni poškodovala, njen jekleni lepotec pa bo moral na večje popravilo. Foto: EPA
Lindsay se v nesreči na srečo ni poškodovala, njen jekleni lepotec pa bo moral na večje popravilo. Foto: EPA

Kot so s policije sporočili za tabloid People, je zvezdnica v petek malo pred poldnevom vozila proti severu po Pacific Coast Highwayu, ko se je zaletela v velik smetarski tovornjak. V njem se ni poškodoval nihče, Lohanova je čutila nekaj bolečin, njen neimenovani sopotnik (ali sopotnica) pa je dobil(a) manjše poškodbe, zato so oba (obe) odpeljali v bolnišnico.

Predstavnik policije je dodal, da bi bile lahko posledice trka večjega in manjšega vozila veliko hujše, celo usodne.

Zasledovali so jo paparaci
Kot so povedali predstavniki Lohanove za People, se je nesreča zgodila, ko je bila Lindsay na poti na snemanje biografskega filma o Elizabeth Taylor in Richardu Burtonu z naslovom Liz & Dick. V bolnišnico so jo odpeljali le iz previdnosti, a tam ugotovili, da je z njo vse v redu in se je že dve uri pozneje odpravila na snemanje. "Na srečo v nesreči ni bil nihče resno poškodovan," so še dodali.

Vzrok nesreče še ni znan, po dosedanjih poročanjih pa je mogoče sklepati, da so Lindsay vztrajno zasledovali paparaci, ki se jim je želela izogniti z drznejšo vožnjo. Igralkin porsche je bil precej poškodovan, fotografije avta po nesreči si lahko ogledate tukaj.

Vloga filmske dive Elizabeth Taylor je prvi večji igralski podvig 25-letne Lindsay Lohan v zadnjem času, saj se je od leta 2007 spopadala z osebnimi težavami, zaradi katerih je veliko časa prebila na sodišču, pa tudi na kliniki za odvajanje od mamil in celo v zaporu.