Kaj od tega je res, bo zvezdnica morda kmalu razkrila v svoji avtobiografiji. Foto: Reuters
Kaj od tega je res, bo zvezdnica morda kmalu razkrila v svoji avtobiografiji. Foto: Reuters

27-letna težavna zvezdnica je, po poročanju revije In Touch, januarja lani v hotelu na Beverly Hillsu napisala seznam svojih najbolj znanih ljubimcev. V krogu svojih pijanskih prijateljev se je norčevala iz slavnih osebnosti in razkrila, s kom vse je bila v intimnih odnosih.

Vir, ki je takrat družbo opazoval, je za revijo povedal, da se je Lindsay s seznamom želela pred prijatelji pohvaliti. Med pisanjem je večkrat obmolknila in razmišljala, koga mora še dopisati, ko pa je seznam dokončala, ga je vrgla stran, je povedal vir.

Poleg že omenjenih zvezdnikov naj bi Lohanova spala še z igralci Colinom Farrellom, Jamesom Francom, Evanom Petersom, Wilmerjem Valderramom, Jamiejem Dornanom in pokojnim Heathom Ledgerjem. Vseh imen na seznamu pa pri reviji In Touch niso želeli razkriti, saj so se zbali morebitnih tožb in dejstva, da bi lahko zaradi razkritja razpadel tudi kakšen hollywoodski zakon.

Lindsay je v letih, odkar je pod žarometi, zamenjala kar nekaj fantov. Če je seznam resničen, to pomeni kar 36 slavnih in še nekaj tistih, ki jih širša javnost ne pozna. Mediji so jo povezovali tudi z igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom, glasbenikoma Chrisom Brownom in Aaronom Carterjem ter z igralci Jaredom Letom, Beniciom Del Torom in Bruceom Willisom. Njeno najdaljše razmerje pa je bilo tisto z didžejko Samantho Ronson.