Madonna še naprej nadaljuje svojo turnejo Rebel Heart. Foto: Reuters
Madonna še naprej nadaljuje svojo turnejo Rebel Heart. Foto: Reuters
Madonna
Predvsem pa je kraljica popa zadnje čase stalna tema rumenih medijev: naj bo to zaradi njenega vedenja na koncertih ali zaradi njenega boja za svojega sina. Foto: Reuters

Vsaj takšna je njena zgodba. Nekaj tisoč obiskovalcev koncerta v Forum Theatru je 10. marca pospremilo koncert Madonne, kjer je pevka delovala, kot da je pod vplivom drog in alkohola. "Škoda, ker ljudje ne znajo razlikovati umetnosti od resnice oz. vživetja v vlogo lika," je zapisala Madonna na Instagramu. "Nikoli ne bi na svojih koncertih nastopila pijana ali pod vplivom mamil."

Pevka je svojo turnejo Rebel Heart v Melbournu nadaljevala na precej nenavaden način, poroča revija Billboard. Nastop si je zamislila kot zmes glasbe, umetnosti in komedije, a vtisi s koncerta so bili mešani. Obiskovalci pa so se predvsem pritoževali nad poznim koncem nastopa, saj se je Madonnin spektakel končal deset minut čez tretjo uro zjutraj.

Toda mediji kljub opravičilu Madonne nadaljujejo predstavljanje novih dokazov, da je kraljica popa v težavah. Ameriški rumeni tabloid TMZ je objavil video s stadiona Rod Laver Arena (tam je imela koncert dva dni po Forum Theatru), na katerem je videti, da se Madonna naceja z alkoholom in nato pade s tricikla.

Daily Mail pa je šel še korak dlje in opisal njen nastop za "kaotičen" ter zapisal, da je doživela "še en živčni zlom na odru". Medtem so na RadarOnlinu razvili svojo teorijo, in sicer naj bi bilo vedenje Madonne pogojeno z zdravili, ki jih trenutno uživa.

Madonna pa teorijam nasprotuje z besedami, da je to samo nov poskus njene diskreditacije: "Če stopimo iz okvirov, nas vse obravnavajo, kot da smo nori." Za pevko so sicer težki meseci, saj se na sodišču še vedno bori za skrbništvo nad svojim sinom Roccom.