Careyjeva si je v svoji karieri nakopala precej nasprotnikov v vrstah nekdanjih sodelavcev. Foto: EPA
Careyjeva si je v svoji karieri nakopala precej nasprotnikov v vrstah nekdanjih sodelavcev. Foto: EPA

45-letna pevka naj bi po poročanju portala InTouch Weekly med snemanjem večkrat puščala ekipo na cedilu. Zaradi njenih pogostih odmorov za spanje je morala cela ekipa spremeniti snemalni urnik. Prav tako pa naj bi Careyjeva za svojega psa zahtevala zasebno prikolico.

Pevka, ki režira film A Christmas Melody, ima na snemalnem prizorišču asistenta, ki ima samo eno delovno nalogo: da ji drži kozarec, iz katerega pije. Če samo pozabi na slamico, mu grozi odpoved.

"Razumeli bi, da je utrujena, če bi nastopala. Ampak na snemalno prizorišče jo vsak dan nekdo pripelje. Med snemanjem ne opravlja fizično zahtevnih nalog," je dejal vir za InTouch Weekly. In še dodal, da pevka več časa zapravi za fotografiranje selfijev kot za režijo filma.

Tako njen sloves dive še ne bo kmalu zamrl. V preteklosti so se mediji že razpisali, kako je svojim spremljevalnim pevcem dajala navodila z oponašanjem lajanja psov. Prav tako pa je znano, da je dala v svojem velikem stanovanju na Manhattnu vrisati na tla veliko črko m.