Balotelli se veseli očetovske vloge. Foto: Reuters
Balotelli se veseli očetovske vloge. Foto: Reuters
Raffaella Fico
Raffaella od Maria zahteva astronomsko preživnino. "Morda so me zamenjali za emirja ali pa za naftnega mogotca," je dejal nogometaš. Foto: Twitter Raffaella Fico

Po več kot enem letu - malčica se je rodila 5. decembra 2012 - je nogometaš tako končno prišel resnici do dna, v roke je prejel dokaz, na katerega je čakal toliko časa.

Mario je po ukazu sodišča opravil DNK-test - tega je sicer želel opraviti že prej, a se s Pijino mamico nikakor nista mogla uskladiti glede opravljanja testa -, rezultate bi morali razkriti šele maja na ponovnem zaslišanju na sodišču v Brescii, a nogometaš ni zmogel več čakati ...

Svetu je želel čim prej razkriti veselo novico. Svetu je želel sporočiti, da je mala Pia njegova hčerkica. Rodila se mu je v zvezi z italijansko starleto Raffaello Fico.

Po čustvenem tvitu se je nogometaš znesel nad italijanskimi mediji: "Izgubljeni čas za pisanje laži o meni na televiziji in v časopisih je služil komu? In čemu?"

Vse, odkar je Raffaella Fico svetu med nogometnim evropskim prvenstvom, ki je potekalo leta 2012 na Poljskem in v Ukrajini, sporočila, da pričakuje Balotellijevega otroka, se nogometaš in starleta redno pojavljata v časopisnih stolpcih na Apeninskem polotoku.

V teh mesecih ni manjkalo javnega pranja perila. Nazadnje se je Ficova, ki na sodišču zahteva astronomsko preživnino, oglasila 20. decembra, ko je Maria prosila, naj preneha slabo govoriti o njej, dva meseca pred tem pa ga je ostro skritizirala z besedami, da ni še nikoli videl svoje hčerkice.

Napadalec Milana se je po dolgem molku oglasil 6. decembra, ko je o zadevi spregovoril v obširnem intervjuju za Gazzetto dello Sport. Med drugim je dejal: "Ves čas pravim, da bom, če se bo dokazalo, da je deklica moja hčerka, prevzel vso odgovornost, poskrbel bom zanjo."

Zdaj bo imel Super Mario, ki do zdaj malčici ni dal niti evra, kar je tudi sam priznal, končno priložnost opraviti svojo očetovsko dolžnost. Nove vloge, se sodeč po tvitih in izjavah, še kako veseli ...