Khloe in Matt, oba 29, naj bi bila za zdaj le dobra prijatelja, a možnost, da se med njima razvije kaj več, bojda ni izključena. Foto: EPA
Khloe in Matt, oba 29, naj bi bila za zdaj le dobra prijatelja, a možnost, da se med njima razvije kaj več, bojda ni izključena. Foto: EPA

Ameriški tabloidi poročajo, da je dolgonoga Khloe košarkarja zamenjala za zvezdnika bejzbola Matta Kempa, ki igra za ekipo Los Angeles Dodgers.

Govorice je sprožila fotografija božičnega drevesa družine Kardashian-Jenner v njihovem dvorcu v Calabasasu, ki jo je Kemp objavil na Instagramu. Že dan pozneje so ga s Khloe opazili med skupnim obiskom telovadnice, kamor pa sta se pripeljala vsak s svojim avtom. Pred tem sta šla skupaj na več koncertov.

Najmlajša od sester Kardashian je prejšnji teden po štirih letih zakona (in več mesecih zakonskih težav) vložila ločitvene papirje, v katerih navaja nepremostljive razlike z Odomom. Nekdanji igralec Jezernikov naj bi se dolgo bojeval z odvisnostjo od mamil, ženo pa večkrat prevaral z različnimi "osumljenkami", zato ločitev resničnostnih zvezdnikov (poleg nastopanja v seriji V koraku s Kardashianovimi sta dobila svoj šov Khloe & Lamar) ni bila presenečenje. Menda par že od junija ni živel skupaj.

Po poročanju virov tudi Lamar ne objokuje razpada zakona, menda si želi le, "da bi se vse skupaj končalo hitro in gladko".

A tabloid People piše, da sta Khloe in Matt le prijatelja, saj je ona trenutno preveč ranljiva, da bi takoj skočila v novo razmerje. Menda pa možnost, da se zgodba razvije v kaj več, ni izključena.

Matt Kemp je bil nekaj časa v razmerju z Rihanno, potem ko se je pevka razšla s Chrisom Brownom, zato so ga tabloidi že označili za "dežurnega tipa za tolažbo".