Lothar je trenutno v zvezi s poljsko manekenko Joanno Tuczynsko. Foto: EPA
Lothar je trenutno v zvezi s poljsko manekenko Joanno Tuczynsko. Foto: EPA
EPA
Lothar je bil štiri leta poročen s srbsko modno oblikovalko Marijano Kostić. Foto: EPA

Petdesetletnik bo nastopal v seriji, v kateri želi ljudem pokazati, kakšno je njegovo osebno življenje. Kamere ga bodo spremljale povsod, zagotavlja pa, da ga ne bodo v kopalnici in spalnici.

"Želim, da ljudje vidijo, kakšen sem v resnici. Večina ljudi me pozna le po naslovih," je za nemški Bild dejal Matthäus in obljubil, da ga bodo gledalci lahko videli povsod, le v kopalnici in spalnici ne: "Kopalnica in spalnica sta tabu. Ne bo nobenih seksualnih škandalov."

Matthäus, ki je večkrat omenil, da želi biti tudi selektor nemške reprezentance, pa je navdušen nad idejo o TV-seriji, v kateri želi v šestih do osmih delih prikazati, kakšen je v resničnem življenju.

Lothar na poti do petega zakona?
Nekdanji nogometaš, ki je zdaj nogometni trener, je bil poročen štirikrat - zakon s prvo ženo Silvio je trajal enajst let, v tem zakonu pa sta se jima rodili hčerki Viola in Alisa, nogometaš je bil pet let poročen s švicarsko manekenko in TV-voditeljico Lolito Moreno, ki mu je rodila sina Lorisa, medtem ko je treniral beograjski Partizan, pa se je zaljubil v srbsko modno oblikovalko Marijano Kostić, sledila pa je poroka. Kmalu po ločitvi številka tri je takrat 47-letni Lothar v Las Vegasu dahnil da 21-letni ukrajinski manekenki Kristini Liliani Chudinovi, tudi njuna zveza ni dolgo trajala. Lothar je trenutno v zvezi s poljsko manekenko Joanno Tuczynsko.

Uspešna nogometna kariera
Nekdanji zvezdnik Bayerna iz Münchna pa je z bavarskim klubom osvojil številne lovorike, v dresu elfa pa je zbral rekordnih 150 nastopov. Leta 1991 je postal najboljši nogometaš sveta, petkrat pa je nastopil na SP-ju. Leto prej je na svetovnem prvenstvu v Italiji dvignil pokal za svetovnega prvaka. Upokojil se je leta 2000, nazadnje pa je sedel na selektorskem stolčku Bolgarije, kjer so ga septembra odpustili.