Melissa Joan Hart v knjigi razkriva številne sočne zgodbe iz svoje divje preteklosti. Foto: EPA
Melissa Joan Hart v knjigi razkriva številne sočne zgodbe iz svoje divje preteklosti. Foto: EPA

Igralka Melissa Joan Hart, ki jo slovenski gledalci najbolje poznamo iz humoristične serije Melissa in Joey, je brez dlake na jeziku spregovorila o svoji divji preteklosti.

Nekdanja zvezdnica najstniške komedije Clarissa Explains It All na televiziji Nickelodeon, danes pa 37-letna srečno poročena mati treh otrok, se je odločila, da bo o teh doživetjih napisala knjigo - nosi naslov Melissa Explains It All (Melissa razloži vse), na prodajnih policah pa se bo znašla konec oktobra.

Mamila, fantje in dekle
Hartova pojasnjuje, da je "preprosto padla v slabo družbo". "Leto in pol sem eksperimentirala z marihuano, ekstazijem, meskalinom in gobicami," tako razkriva, a zatrjuje, da je obenem zavrnila kokain, ki ji ga je ponudila Paris Hilton.

Med drugim prizna, da je leta 1999 na zabavi v Playboyevem dvorcu zaužila ekstazi in se nato pod njegovim vplivom poljubljala z nekim dekletom v limuzini na poti domov, "zadeta" pa je prišla tudi na snemanje za Maxim.

V knjigi je objavila tudi, da se je zapletla z Nickom Carterjem, pevcem skupine Backstreet Boys, in z igralcem Jerry O'Connellom, ki je med drugim zaigral v seriji Nepremagljiva Jordan, označi pa ga za "moško kur**". V nasprotju z njima pa se z Ashtonom Kutcherjem nikoli ni dobro razumela - dvakrat ga je celo vrgla s svoje zabave, saj se je "delal pametnega".