Iz sveta znanih
(4)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 31 glasov Ocenite to novico!
Melissa Joan Hart
Melissa Joan Hart v knjigi razkriva številne sočne zgodbe iz svoje divje preteklosti. Foto: EPA

Dodaj v

Melissa razloži vse: Paris s kokainom in "moška kur**" Jerry O'Connell

Mamila, fantje in dekle
26. september 2013 ob 21:37,
zadnji poseg: 26. september 2013 ob 22:05
Los Angeles - MMC RTV SLO

Pod vplivom ekstazija se je "mečkala" z žensko, Paris Hilton ji je nudila kokain, a ga je zavrnila, saj je imela raje marihuano, meskalin in "gobice".

Igralka Melissa Joan Hart, ki jo slovenski gledalci najbolje poznamo iz humoristične serije Melissa in Joey, je brez dlake na jeziku spregovorila o svoji divji preteklosti.

Nekdanja zvezdnica najstniške komedije Clarissa Explains It All na televiziji Nickelodeon, danes pa 37-letna srečno poročena mati treh otrok, se je odločila, da bo o teh doživetjih napisala knjigo - nosi naslov Melissa Explains It All (Melissa razloži vse), na prodajnih policah pa se bo znašla konec oktobra.

Mamila, fantje in dekle
Hartova pojasnjuje, da je "preprosto padla v slabo družbo". "Leto in pol sem eksperimentirala z marihuano, ekstazijem, meskalinom in gobicami," tako razkriva, a zatrjuje, da je obenem zavrnila kokain, ki ji ga je ponudila Paris Hilton.

Med drugim prizna, da je leta 1999 na zabavi v Playboyevem dvorcu zaužila ekstazi in se nato pod njegovim vplivom poljubljala z nekim dekletom v limuzini na poti domov, "zadeta" pa je prišla tudi na snemanje za Maxim.

V knjigi je objavila tudi, da se je zapletla z Nickom Carterjem, pevcem skupine Backstreet Boys, in z igralcem Jerry O'Connellom, ki je med drugim zaigral v seriji Nepremagljiva Jordan, označi pa ga za "moško kur**". V nasprotju z njima pa se z Ashtonom Kutcherjem nikoli ni dobro razumela - dvakrat ga je celo vrgla s svoje zabave, saj se je "delal pametnega".

T. H.
Prijavi napako
Komentarji
Wasabi
# 26.09.2013 ob 22:46
Po sliki sodeče je meskalin še zdaj ni spustil.
fur80
# 27.09.2013 ob 08:37
Kod da nimamo svojega življenja! :D Kdo pa ni eksperimentiral z drogami, se mečkal z žensko,..
rastislav
# 26.09.2013 ob 22:47
Kaj to je prav pejotl vzela ali sintetični meskalin. Pove tudi kakšna je cena tega?
P2B
# 27.09.2013 ob 02:51
Ja, v kilah.
Kazalo