Iz sveta znanih
(1)
Nicole Phelps z otrokoma
Nicole Phelps z otrokoma. Foto: Instagram

Dodaj v

Michael in Nicole Phelps dočakala drugega sina, Becketta

Maja bo Boomer praznoval dve leti
14. februar 2018 ob 10:29
Los Angeles - MMC RTV SLO, STA

Najuspešnejši olimpijec vseh časov, nekdanji ameriški plavalec Michael Phelps je oznanil, da je najsrečnejši človek na svetu - z ženo Nicole sta se namreč v torek razveselila drugega sina.

Skoraj dveletnemu Boomerju (ta bo dve leti dopolnil maja) se je tako pridružil Beckett, je ob fotografiji, na kateri so novorojenček, ponosen starejši brat in Nicole, na Instagramu zapisal Phelps. "Nicole in jaz bi svetu rada predstavila Becketta Richarda Phelpsa. Imamo zdravega otroka in zdravo mamo. Res se počutim kot najsrečnejši človek na svetu. Neverjetno je, da smo zdaj štirje (skupaj s psički šest)," je še zapisal 32-letni upokojeni plavalec.

Zakoncema Phelps se je prvi sin Boomer Robert rodil maja 2016. Takrat je oče Michael še vadil za nastop na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, na katerih je svoj izkupiček osvojenih kolajn povišal na 28 (od tega kar 23 zlatih), le malo po njegovem rojstvu pa sta se Nicole in Michael poročila.

Thanks to those who came to celebrate today!! #babyshark

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on Feb 11, 2018 at 9:15pm PST

T. K. B.
Prijavi napako
Komentarji
Fleaa
# 14.02.2018 ob 11:59
me prav zanima, če je CNN povzel vašo novico o kosmičih, ki jih Glorija nosi vedno s seboj in to objavil na svoji spletni strani....
Kazalo