Jagger se ne obremenjuje z dejstvom, da bo postal pradedek. Foto: EPA
Jagger se ne obremenjuje z dejstvom, da bo postal pradedek. Foto: EPA

"Res je, postala bom babica," je povedala 42-letna modna oblikovalka, hčerka Micka in njegove prve žene, manekenke Biance Jagger. Na začetku prihodnjega leta bo otroka povila Jadina najstarejša hčerka, 21-letna Assisi.

Jade je edini otrok Micka in Biance, poskočni pevec pa ima sicer še šest otrok z drugimi ženskami. S pevko in igralko Marsho Hunt ima hčerko Karis Jagger (stara 43 let), v drugem zakonu z igralko in manekenko Jerry Hall so se mu rodili štirje otroci (hčerki Elizabeth 'Lizzie', stara 29 let, in Georgia May, stara 21 let, ter sinova James Leroy, star 28 let, in Gabriel Luke, star 15 let), v kratkem razmerju z brazilsko TV-voditeljico Luciano Gimenez pa se mu je rodil sin Lucas Maurice, ki je letos dopolnil 14 let. Mick ima tudi že štiri vnuke.

Legendarnega glasbenika novica o pravnuku ni preveč vznemirila, kot je dejala Jade za Sunday Times: "To, da je postal dedek, je bil velik udarec, to, da bo postal pradedek, pa ni več tako fascinantno." 70-letni Mick se tako še ne namerava upokojiti in bo skupaj s še drugimi Stonesi prihodnje leto izvedel turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji.