Bo imela v zakonu več sreče kot njena sestra, ki je že dvakrat ločena? Foto: EPA
Bo imela v zakonu več sreče kot njena sestra, ki je že dvakrat ločena? Foto: EPA

22-letna svetlolaska, ki poskuša uspeti na glasbenih odrih, je javnost leta 2007 presenetila z novico, da je noseča s svojim takratnim fantom Caseyjem Aldridgeem. Kljub svoji mladosti je otroka obdržala, s Caseyjem pa sta se kmalu po rojstvu hčerke Maddie razšla. Srečo je zdaj našla z 31-letnim Watsonom.

Na poroki je bilo okoli 180 gostov, nevesti pa je nekaj pozornosti ukradla njena slavnejša sestra, ki se je slavja udeležila s (trenutnim) fantom Davidom Lucadom in svojima dvema sinovoma, ki ju ima iz zakona s Kevinom Federlinom.

Jamie je do oltarja pospremil njen oče, še predtem pa je pot s cvetovi okrasila mala Maddie, ki sta ji sledila bratranca (Britneyjina sinova) Sean in Jayden. Nevesta je nosila belo obleko znamke Liancarlo in šopek rožnatih potonik.

"Bil je lep in čustven obred. Jamie Lynn je med zaobljubo jokala, Jamie pa je bil videti najsrečnejši moški na svetu," je vir povedal za revijo Us. Britney pa je po slovesnosti na Twitter zapisala: "Tako zelo sem vesela, da sem bila lahko del velikega dne svoje male sestrice."

Spodaj lahko prisluhnete pesmi Jamie Lynn Spears z naslovom How Could I Want More.