Beatrice Borromeo in Pierre Casiraghi sta se razveselila rojstva prvega sina. Foto: Reuters
Beatrice Borromeo in Pierre Casiraghi sta se razveselila rojstva prvega sina. Foto: Reuters

Kot piše britanski Hello, je Stefano Ercole Carlo na svet prijokal 28. februarja v monaški bolnišnici princese Grace, kjer so se rodili vsi člani monaške knežje družine.

Prvorojenca sta poimenovala po Pierrovem očetu Stefanu Casiraghiju, ki je leta 1990 umrl v nesreči z dirkalnimi čolni medtem ko je branil naslov svetovnega prvaka.

Novico o prihodu novega družinskega člana je na Instagramu razkrila Beatricina mlajša sestra Matilde Borromeo, nato sta jo delili še novopečeni babici monaška princesa Caroline in Paola Marzotto.

Beatrice je marca lani v intervjuju za revijo Glamour povedala, da želi postati mama: "Prihajam iz velike družine in želim imeti otroke, veliko otrok."

29-letni Pierre in dve leti starejša Beatrice sta svojo več kot deset let trajajočo zvezo okronala s poroko poleti 2015 - civilna poroka je bila julija v Monaku, avgusta pa sta se še cerkveno poročila na enem izmed italijanskih otokov, ki je v lasti družine Borromeo.

Četrti vnuk za princeso Caroline
Monaška princesa Caroline je četrtič postala babica. Sin Andrea Casiraghi ima z ženo Tatiano Santo Domingo sina Sacho in hčerko Indio, hčerki Charlotte pa se je v zvezi z igralcem Gadom Elmalehom rodil sin Raphael.