David Furnish in Elton John sta okronala svojo dolgoletno zvezo. Foto: Instagram Elton John
David Furnish in Elton John sta okronala svojo dolgoletno zvezo. Foto: Instagram Elton John
Priprave na poroko. Zleščeni čevlji sinov Eltona Johna in Davida Furnisha. Foto: Instagram Elton John
Zakonca Michael Turchin in Lance Bass. Foto: EPA

Po odpravi vseh zakonskih preprek sta si britanska zvezdnika danes obljubila večno zvestobo v Windsorju pred ožjimi družinskimi člani in prijatelji. Med približno 50 svati naj bi bili tudi zvezdniški obrazi David in Victoria Beckham, Elizabeth Hurley, Ozzy in Sharon Osbourne ...

Glasbenik je fotografijo po "usodnem" podpisu delil tudi na Instagramu, katerega del je postal šele pred nekaj urami. Poleg spletnega vabila naj vsi skupaj slavijo na današnji dan, na dan njune poroke, je Elton objavil tudi fotografijo čevljev svojih sinov Zacharyja in Elijah, ki sta prinesla blazino s poročnima prstanoma do matičarja.

Zdaj se poročno slavje šele začenja, kar je napovedal tudi Elton na Instagramu.

Par je leta 2005 sklenil civilno partnerstvo. Tega leta so jih namreč uvedli v Veliki Britaniji, ta pa istospolno usmerjenim partnerjem dajejo enake pravice in odgovornosti, kot jih imajo heteroseksualni pari v zakonski zvezi. Od marca naprej se lahko istospolni partnerji tudi poročajo.

V zakonski jarem tudi nekdanji popzvezdnik
Lance Bass
, nekdanji član najstniške zasedbe N'Sync, ki je že pred leti razkril, da je gej, se je poročil z zaročencem Michaelom Turchinom. Ameriški Us Weekly piše, da je poročni obred, ki so se ga med drugim udeležili Lanceov nekdanji kolega iz nekdaj priljubljene skupine N'Sync Joey Fatone, pa pevec skupine Bacstreet Boys A. J. McLean, igralka Carmen Electra in manekenka Kendall Jenner, trajal 15 minut v prestižnem hotelu Park Plaza v Los Angelesu.

Lance je po poroki svoje veselje delil tudi na družabnem omrežju: "Danes sem se poročil z moškim svojih sanj, ki mi nariše nasmeh na obraz, ob njem se topim ... On me dela takšnega, kot sem."

Mladoporočenca sta začela zvezo decembra 2011, zaročna prstana pa sta si nadela septembra leta 2013. To je prvi zakon za oba, njuno pot v zakonski jarem pa bodo predvajali v posebni 90 minut trajajoči oddaji na televizijskem kanalu E!.

"Nisem želel ogroziti skupine"
Danes 35-letni Bass je julija 2006 na razočaranje vseh oboževalk skupine N'Sync, v kateri je bil tudi Justin Timberlake, priznal, da je homoseksualec. Pred leti je za revijo People izjavil, da prej ni hotel govoriti o svoji spolni usmerjenosti, ker ni hotel škoditi skupini. "Bil sem v priljubljeni najstniški skupini in nisem hotel vplivati na kariero drugih štirih fantov. Če bi takrat priznal, bi to lahko uničilo vse." Ob priznanju je še povedal: "Ne sramujem se, mislim, da to ni nič slabega. Srečnejši sem kot kdaj prej."