Butcherjeva v nasprotju z Murphyjem pričakuje svojega prvega otroka. Foto: Reuters
Butcherjeva v nasprotju z Murphyjem pričakuje svojega prvega otroka. Foto: Reuters

54-letni igralec in avstralska manekenka se bosta po treh letih sestajanja razveselila prihoda prvega otroka, kar je potrdila tudi Murphyjeva predstavnica za stike z javnostjo. Zvezdnik filmov, kot so Policaj z Beverly Hillsa, Princ osvaja Ameriko, Shrek, ima z nekdanjo ženo Nicole Murphy pet otrok. Najstarejša izmed njih - Bria - danes šteje 25 let. Njun sin Miles je star 22 let, hčerke Shayne, Zola in Bella pa 21, 15 in 13 let.

Igralec ima tudi 26-letnega sina Erica s Paulette McNeely, 25-letnega sina Christiana s Tamaro Hood in osemletno hčerko Angel z nekdanjo članico skupine Spice Girls Mel B.

36-letna Butcherjeva se je novice o nosečnosti zelo razveselila. "Eddie je res družinski človek in ima rad vse svoje otroke, tako da je navdušen nad prihodom še enega," je dejal neimenovani vir za portal Mail Online. "Čeprav ima osem otrok s štirimi različnimi ženskami, vsi skupaj preživljajo počitnice, se družijo na športnih dogodkih ali pa samo pod streho njegovega posestva," je še dejal vir.