Iz sveta znanih
(5)
Nicole Kidman je prva tri leta po ločitvi s Connorjem in Isabello še imela redne stike (na sliki leta 2003), leta 2004 pa se je odnos z njima tako rekoč povsem porušil. Foto: Reuters
Nicole Kidman je biološka mama prvič postala pri 40 letih, potem ko se je dolga leta borila z neplodnostjo in imela več splavov. Na sliki s svojim drugim možem, pevcem Keithom Urbanom. Foto: Reuters

Dodaj v

Nicole Kidman prvič odkrito o odnosu s svojima posvojencema

S sinom in hčerko nima stikov
8. november 2018 ob 17:16
Los Angeles - MMC RTV SLO

O odnosu s svojima posvojenima otrokoma, Connorjem in Isabello, je avstralska igralka Nicole Kidman dolga leta vztrajno molčala. Zdaj je o skrhanem razmerju prvič odkrito spregovorila.

Kidmanova se je od Toma Cruisa ločila leta 2001, pri čemer naj bi bil glavni vzrok za to Cruisova goreča obsedena predanost scientologiji. Otroka, ki ju je par posvojil leta 1990, sta odrasla kot scientologa, ob ločitvi pa sta – po pravilniku te cerkve – potegnila z očetom in pretrgala stike z mamo.

Ker se igralka leta 2015 ni udeležila poroke danes 25-letne Isabelle, v javnih govorih pa se je zadnja leta zahvaljevala le drugemu možu Keithu Urbanu in hčerkama, ki sta se ji rodili v zakonu z njim, se je začelo šušljati, da je igralka na posvojena otroka popolnoma pozabila.

V intervjuju za revijo WHO Magazine je igralka te govorice zdaj popolnoma utišala. "Sprejela sta odločitev, da bosta scientologa, in moja naloga je, da ju imam rada," je bila jasna zvezdnica.

"Verjamem, da sem primer matere, ki svoja otroka v celoti sprejema. Ne glede na to, na katero pot se otrok poda ali kakšno odločitev sprejme, mora vedeti, da lahko pri materi vedno najde ljubezen," še pojasnjuje Kidmanova.

Že leta 2015 je na vprašanje, kaj meni o scientologiji, odgovorila, da o tem javno ne bo razpravljala. "Moja otroka sta scientologa in popolnoma spoštujem verska prepričanja," je takrat dejala.

K. Ši.
Prijavi napako
Komentarji
katiah
# 08.11.2018 ob 17:37
"Otroka, ki ju je par posvojil leta 1990, sta odrasla kot scientologa, ob ločitvi pa sta - po pravilniku te cerkve - potegnila z očetom in pretrgala stike z mamo."

Si mislim, da se bo nad tem (pravilno) zgrazalo mnogo tudi tistih, ki sami vzgajajo svoje otroke v taksnem in drugacnem prepricanju, ki pa samo pac ne sprejema neke druge skupine, pa naj bo to ljudi drugacne spolne orientacije, spola, vere, oblacil, etc. Je samo bolj sprejemljivo, ker je njihov ata v oblakih +2000 let in v to verjame vec ljudi. Kot ateistu je meni to vse isti drek.
pina1
# 08.11.2018 ob 17:27
Je kaj čudnega ?
Prepis:
Scientologija (angleško Scientology) je skupina prepričanj in njim sorodnih dejavnosti, ki jo je ustvaril pisec znanstvene fantastike L. Ron Hubbard. Čeprav je bila scientologija ustanovljena kot religija, je zaradi velikanskih vsot denarja, ki jih iztržuje iz svojih pripadnikov, ponekod obravnavana kot dobičkonosen kult. Scientologija je zelo kritizirana zaradi svoje pravne in fizične agresivnosti proti svojim nasprotnikom, predvsem odpadnikom iz svojih vrst.
NOPCBS
# 08.11.2018 ob 19:05
kaj pa ona pridobi, s tem, ce nekaj pove iskreno, kar mogoce javnosti ne bi bilo vsec?

nic, le izgubi lahko

to so vse izjave za javnost

kot mnogi drugi aspekti njihovih zivljenj

vse umetno! prilagojeno "uspehu" in percepciji

brezveze
sonya25
# 08.11.2018 ob 23:56
@Pina 1

Ko da so druge religije kaj boljše
ga_moram_imet
# 08.11.2018 ob 18:12
Vseeno mi je.
Kazalo