Avril in Chad sta dahnila usodni
Avril in Chad sta dahnila usodni "da" in ta dogodek tudi ustrezno proslavila. Foto: Reuters

Tuji mediji so v nedeljo ugibali, ali se je par, ki se je avgusta lani po šestih mesecih zveze zaročil, poročil ali ne. A zdaj ni več nobenega dvoma, saj je o posebnem dnevu na glas spregovorila 28-letna pevka.

"Želela sem si nore počitnice in za goste izkušnjo, ki jo bodo pomnili celo življenje," je dejala mladoporočenka. S Kroegerjem sta skočila v zakonski jarm na jugu Francije, natančneje v srednjeveškem gradu Chateau de la Napoule blizu Cannesa.

"Hotela sem, da bo vse vrhunsko," je pevka poudarila v pogovoru za revijo Hello in dodala: "Obsedena sem z gradovi in obožujem francosko gotiko ... Našla sem grad v Franciji, ga obiskala in zdel se mi je popoln."

Avril Lavigne se je do oltarja sprehodila v črni obleki modne oblikovalke Monique Lhuillier. Z 38-letnim Kroegerjem sta si izmenjala zaobljube pred 110 gosti, ki so bili priča poroki v gotskem slogu.

Poseben občutek ob poroki
Koeger se je ob tem za Hello razgovoril o posebnem občutku, ki pride po izmenjavi zaobljub: "Ko dobiš tisti prstan na prstanec in veš, da ga boš lahko gledal vsak dan ter boš lahko klical drugo osebo žena, je prav poseben občutek."

To je prvi zakon za Koegerja, medtem ko je bila Lavignova poročena med letoma 2006 in 2010, takrat z Deryckom Whibleyjem, pevcem zasedbe Sum 41.