Starleta je znana po tem, da rada objavlja 'selfieje'. Foto: Reuters
Starleta je znana po tem, da rada objavlja 'selfieje'. Foto: Reuters

Zvezdnica resničnostnih šovov naj bi na fotografijah razkazovala svoje oprsje in hrbet. Poleg žene Kanyeja Westa so se tokrat med žrtvami znašle še igralka Vanessa Hudgens, nogometašica Hope Solo in pevka Avril Lavigne. Fotografije so kmalu po tem, ko so se pojavile na spletu, izbrisali. Tudi tokrat naj bi po poročanju spletne strani TMZ fotografije objavili na portalih 4chan in Reddit.

Na nekaterih fotografijah pa se pojavi tudi dekle, ki je podobno zvezdnici franšize Igre lakote Jennifer Lawrence. Če se bo izkazalo, da gre res zanjo, bo to že drugi napad na njo v manj kot mesecu dni. FBI je še vedno sredi preiskave, krivci pa na prostosti.

Kardashianova se na vdor v njeno zasebnost ni odzvala, prav tako pa molči njena predstavnica za stike z javnostjo. Sicer pa to ni prvi škandal, ki vključuje Kardashianovo in svetovni splet. Leta 2007 se je na spletu pojavil 39-minutni intimni posnetek starlete in raperja Ray J-ja. Hkrati je starleta znana po tem, da je obsedena z objavljanjem 'selfiejev'. Navsezadnje pripravlja celo knjigo z njimi.

Že ko se je pojavil prvi večji vdor hekerjev pred tremi tedni, je starleta izjavila, da je strašljivo, kako "veliko ljudi vedno bolj brska po zasebnosti posameznikov".