Mara in Bell sta se spoznala na snemanju filma Fantastični štirje. Foto: Reuters
Mara in Bell sta se spoznala na snemanju filma Fantastični štirje. Foto: Reuters

Ugibanja o zaroki je podžgala igralka, ki je po ulicah New Yorka razkazovala svoj svetlikajoči se prstan. Prav tako so ga lahko zasledili tudi njeni sledilci na Instagramu.

33-letna ameriška igralka in 30-letni britanski igralec sta se začela sestajati jeseni 2015. To bo prvi zakon za igralko, medtem ko je bil Bell že enkrat poročen, in sicer z zvezdnico serije Westworld Evan Rachel Wood. Po 19 mesecih življenja v zakonu sta se leta 2014 ločila. Skupaj imata triletnega sina.

Bell je pred vlogo v Fantastičnih štirih največji pečat pustil v filmu Billy Elliot. Sanje so se mu izpolnile, ko je lahko delal z največjimi režiserskimi imeni, kot je Peter Jackson v King Kongu (2005) in še zlasti Clint Eastwood v Zastavah naših očetov (2006).

Kate so pred Bellom mediji povezovali z britanskima igralcema Maxom Manghello in Charlijem Coxom ter režiserjem McG-jem. Odraščala je s športom, saj je bilo njeno otroštvo zaznamovano z ameriškim nogometom (njen oče je bil skavt in podpredsednik ocenjevalcev igralcev v ekipi New York Giants). Od tam izhaja tudi njena prva simpatija, pravi sama.

S sestro Rooney, ki je pustila pečat v filmu Dekle z zmajskim tatujem in seriji American Horror Story, osvajata igralski svet. Kate je še pred pojavitvijo v Fantastičnih štirih blestela v seriji Hiša iz kart v vlogi Zoe Barnes. Igralka je debitirala leta 1999 v filmu Nemirna srca, pojavila se je tudi v Gori Brokeback.