Justin Bieber je kar na svojem profilu na Instagramu objavil vroči ples s Hailey Baldwin. Foto: Instagram
Justin Bieber je kar na svojem profilu na Instagramu objavil vroči ples s Hailey Baldwin. Foto: Instagram
Liam Hemsworth in Miley Cyrus sta bila zaročena leto dni in pol, do septembra 2013. Foto: Reuters

In mladi parčki niso bili prav dobri pri skrivanju svojih simpatij.

Tako sta Instagrama Justina Bieberja in Hailey Baldwin polna fotografij njunega oddiha na St. Bartsu, kjer sta preživela silvestrovo. Bieber in Baldwinova, hčerka igralca Stephena Baldwina, sta bila sicer med številnimi zvezdniki, ki so novoletne praznike preživeli na tem mondenem karibskem otočku.

21-letni kanadski popzvezdnik in 19-letna manekenka sta na milijone sledilcev na svojih družbenih omrežjih več dni dražila z objavo precej ljubečih skupnih fotografij, med drugim tudi tisto s plesišča, kjer se strastno poljubljata.

Justin in Hailey sta sicer dolgoletna prijatelja, pevec pa je na St. Bartsu za silvestrovo nastopil na novoletni zabavi Leonarda DiCapria. Na St. Bartsu ga spremljata oče, polbratec in polsestrica. To sicer ni prvič, da so se pojavile govorice, da sta s Hailey par. "Samo prijatelja sva. Poznam ga že dolgo, od svojega 13. leta," je februarja lani Baldwinova povedala za E!.

Kendall znova s Harryjem
Na St. Bartsu pa je vroče tudi na jahti Bieberjevih prijateljev Kardashianov - 20-letna Kendall Jenner je namreč očitno znova pogrela svojo romanco s Harryjem Stylesom, 21-letnim pevcem britanske fantovske zasedbe One Direction. Uspešni model in med dekleti priljubljenega pevca so paparaci ujeli med ljubimkanjem in poljubljanjem na palubi, kjer sta jima poleg prijateljev družbo delali tudi Kendallina mama Kris Jenner s svojim mladim fantom in Harryjeva mama Ann.

In še skok v Avstralijo, kjer je bila novoletna zabava usodna za nekdanja zaročenca, Miley Cyrus in Liama Hemswortha. 23-letna ameriška popzvezdnica je novoletne praznike preživela v deželi "tam spodaj", kjer je obiskala svojega nekdanjega fanta, 25-letnega avstralskega igralca, in njegovega prav tako slavnega brata Chrisa. Par so opazili v soboto zvečer na glasbenem festivalu Falls Festival v Byron Bayu, kjer sta se odkrito poljubljala in objemala.

Par se je seznanil leta 2010 na snemanju filma Zadnja pesem, leta 2012 pa sta se zaročila. Septembra 2013 sta zaroko preklicala, a sta ostala v prijateljskih odnosih.