Adele je prejela že številne nagrade. Foto: Reuters
Adele je prejela že številne nagrade. Foto: Reuters

Glasbenica, znana po številnih uspešnicah, med katerimi so Someone Like You, Rolling in the Deep in Set Fire to the Rain, zadnje čase pa se najbolj predvaja njena uspešnica Skyfall, naslovna skladba zadnjega filma o Jamesu Bondu, ne želi namreč, da se z njenim imenom oglašujejo izdelki, kot so dišave in nakit.

24-letna pevka bo z zaščito svojega imena lažje tožila nekoga ali neko podjetje, če bi prišlo do zlorabe, piše britanski The Sun.

Na karaokah najraje zapeli Adelino pesem
Adele prejema za svoj album 21 številne nagrade in pohvale, letos je tako že drugo leto zapored osvojila naziv najboljšega glasbenega ustvarjalca leta po Billboardovi glasbeni lestvici, postala je najboljša pevka leta, njen album 21 pa je razglašen za album leta. Ravno uspešnica z omenjenega albuma Someone like you pa je prejela še eno priznanje.

Uspešnica je postala najbolj priljubljena skladba na karaokah v letu 2012, piše NME. Udeleženci karaok so tako v letu 2012 najraje zapeli skladbo Someone like you, na seznamu deset najboljših karaok skladb po informacijah spletne strani za karaoke Lucky Voice pa so se znašle še spodaj omenjene skladbe (zanimivo je, da se Adelino ime na seznamu pojavi kar trikrat):

1. Someone Like You - Adele
2. Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen
3. What Makes You Beautiful - One Direction
4. Rolling In The Deep - Adele
5. Bohemian Rhapsody - Queen
6. Make You Feel My Love - Adele
7. Livin' On A Prayer - Bon Jovi
8. Sexy And I Know It - LMFAO
9. Don't Stop Believin' - Journey
10. Somebody That I Used To Know - Gotye feat Kimbra