Izgubila je več kot 20 kilogramov. Foto: AP
Izgubila je več kot 20 kilogramov. Foto: AP

Tokrat je težo izgubila ob pomoči posebnega programa in osebnega trenerja, ki ji poleg urnika športne vadbe sestavlja tudi jedilnik. Po njegovi zaslugi naj bi zdaj lahko jedla vse, a v omejenih količinah.

"Ne odrekam se hrani, ki jo imam rada. Enostavno si več ne dovolim, da bi pojedla več kilogramov testenin s sirom na dan." Dodala je, da je v preteklosti oboževala tudi krompir v vseh oblikah. Zdaj se trudi jesti čim manj čipsa in podobnih prigrizkov - zamenjala jih je s sadjem in zelenjavo.

Vse diete so bile obsojene na propad
V začetku devetdesetih je tehtala skoraj 110 kilogramov. "Takrat so mi hrano iz najljubše restavracije na dom dostavljali z letalom. Vse diete, ki sem se jih lotila, so bile že od začetka obsojene na propad. Želela sem si biti vitka samo zato, da bi lahko nosila oblačila, ki so mi bila všeč," je poudarila. "Takrat sem stradala tudi po več mesecev skupaj."

S svojimi nasveti želi pomagati vsem, ki se borijo s čezmerno težo. "Za vsakega obstaja upanje. Nikoli več si ne bom dovolila, da moja teža doseže tako visoke številke. Starih fotografij se sramujem." Dodala je, da si zdaj enostavno želi teže, pri kateri se bo dobro počutila v svoji koži.

A photo posted by Oprah (@oprah) on Aug 30, 2016 at 4:08pm PDT