Za zdaj še ni znano, kakšno vlogo bo Andersonova dobila v filmu. Foto: Reuters
Za zdaj še ni znano, kakšno vlogo bo Andersonova dobila v filmu. Foto: Reuters
Kelly Rohrbach
V vlogi C. J. Parker se bo pojavila Kelly Rohrbach. Foto: AP

"Svetu se je predstavila kot C. J. Parker in zaznamovala devetdeseta ... V veselje mi je, da lahko potrdim, da se je pridružila ekipi filma Obalna straža," je na družbenih omrežjih zapisal Dwayne "The Rock" Johnson, ki bo v filmu tudi zaigral.

48-letnica, ki je v seriji igrala med letoma 1992 in 1998, je vlogo v filmu sprva zavrnila, saj ni bila zadovoljna s ponudbo producentov. A očitno so ji bili pripravljeni ponuditi več, saj je v vlogo le privolila, kar je Johnsona močno razveselilo: "Brez tebe bi bilo nemogoče posneti film. Dobrodošla doma."

V filmu tudi Hasselhoff
Johnson bo v filmu igral reševalca iz vode Mitcha Buchannona, ki ga je v seriji upodobil David Hasselhoff. Ta se bo v filmu pojavil le v manjši vlogi. Sicer tudi Andersonova ne bo igrala C. J. Parkerjeve, vlogo je morala namreč prepustiti mlajši kolegici Kelly Rohrbach. Zamenjava Andersonove s 26-letno manekenko je najprej sprožila številne pomisleke, a so fotografije Rohrbachove v kopalkah dvomljivcem kmalu zaprle usta.

Film si bodo lahko najprej ogledali oboževalci Obalne straže v ZDA, kjer film na velika platna prihaja 17. maja prihodnje leto, poroča Independent.