Dvojčici sta takoj stekli nazaj v Hefovo naročje. Foto: EPA
Dvojčici sta takoj stekli nazaj v Hefovo naročje. Foto: EPA

Kdor si je mislil, da se bo legendarni Hugh zaradi pobegle neveste prepustil žalosti in alkoholu, se je močno zmotil. Lastnik Playboya, ki bi se moral danes še tretjič sprehoditi do poročnega oltarja, namreč "proslavlja" vselitev svojih starih novih spremljevalk Karrise in Kristine Shannon.

Dvojčici, ki sta s Hughom v preteklosti živeli približno eno leto, so opazili, kako sta se pripeljali v luksuznem belem mercedesu na Playboyevo graščino, s seboj pa sta prinesli nekaj kovčkov. Še preden se je Karissa vrnila v Hughovo naročje, je plavolaska zapustila svojega fanta Sama Jonesa in se izselila iz skupnega doma.

Crystal, bodoča snaha dr. Phila?
Po navedbah ameriških medijev pa naj bi tudi Crystal storila korak naprej, povezujejo jo namreč z Jordanom McGrawom, sinom Dr. Phila. Plavolaska zanika, da je v zvezi s komer koli, dejala je le, da ji pevec in tekstopisec Jordan pomaga pri njeni glasbeni karieri.

Hugha Hefnerja je odpoved poroke stala tudi nekaj denarja - stari lisjak je vnaprej namreč plačal stroške poroke (ti naj bi znašali 250.000 ameriških dolarjev), obenem pa so morali na že tiskano julijsko izdajo Playboya, naslovnico katerega krasi Cystal Harris, dati nalepke z napisom "Pobegla nevesta v tej številki".