Košarkarici sta se poročili. Foto: Instagram Glory Johnson
Košarkarici sta se poročili. Foto: Instagram Glory Johnson
Po pretepu sta se opravičili vsem. Foto: Instagram Glory Johnson

24-letni košarkarici sta pred začetkom tekmovalne sezone - Brittney je članica ekipe Phoenix Mercury, Glory pa ekipe Tulsa Shocka - skočili v zakonski jarem. Poročne zaobljube sta si izmenjali v petek v Phoenixu pred približno 75 svati, piše ameriški People.

Branilka Tulse je nosila dolgo obleko brez naramnic, center ekipe Mercury pa je izbrala klasično obleko peščene barve. Zaljubljenki sta se prvič kot poročni par na plesišču zavrteli ob skladbi Thinking Out Loud Eda Sheerena. Po opravljenem uradnem delu je sledilo poročno slavje ob letovišču Falls Terrace.

Športnici sta se zaročili avgusta lani, aprila letos pa ju je policija zaradi medsebojnega napada morala za nekaj časa postaviti na hladno - obe sta med pretepom dobili lažje poškodbe. Kljub pretepu nista prenehali načrtovati poroke, prav nasprotno.

Grinnerjeva je lani z ekipo Phoenix Mercury slavila v ligi WNBA, leta 2012 pa je bila 2,03 metra visoka igralka na podelitvi nagrad ESPY izbrana za najboljšo športnico leta. Leta 2013 je javno priznala, da je lezbijka.