Jimmy Kimmel in Molly McNearney sta skupaj od leta 2009, zaročila pa sta se lani v afriški divjini. Foto: EPA
Jimmy Kimmel in Molly McNearney sta skupaj od leta 2009, zaročila pa sta se lani v afriški divjini. Foto: EPA

45-letni Kimmel je namreč ta konec tedna svojemu dolgoletnemu dekletu Molly McNearney obljubil večno zvestobo. Gostje so se že v petek zbrali v prestižnem hotelu Ojai Valley Inn & Spa v južni Kaliforniji, da bi se udeležili poročne generalke, v soboto pa je sledil še pravi poročni obred.

Svati pa so prišli brez daril, saj sta jih Jimmy in Molly prosila, naj denar, ki bi ga za to porabili, raje nakažejo v dobrodelne namene.

Zaroka v Južni Afriki
Voditelj šova Jimmy Kimmel Live se je z Molly, ki je ena izmed scenaristk oddaje, začel sestajati leta 2009, zaročila pa sta se pred letom dni, ko je Jimmy pokleknil v južnoafriškem nacionalnem parku Kruger, kjer sta bila skupaj na počitnicah.

Mirna fantovščina
Komik si je fantovščino privoščil na začetku junija, ko je se z ducatom prijateljev odpravil v Kanado. Vendar pa ni šlo za tipično razvratno moško zabavo od slovesu od samskega stanu - odpravili so se namreč le na dveurni izlet s kolesom, nato pa si zvečer privoščili mirno večerjo v Vancouvru.

Drugi zakon za Kimmla
Za Molly je to prvi zakon, za Jimmyja pa drugi, saj je bil med letoma 1988 in 2002 poročen z Gino Kimmel, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka.

Po ločitvi se je začel sestajati s komičarko Sarah Silverman, njuno burno razmerje pa je nato s številnimi vmesnimi prekinitvami trajalo sedem let, preden sta leta 2009 le spoznala, da nista za skupaj. In potem je prišla Molly ...